Egy friss bejelentés szerint a Mortal Kombat 11 eladások terén új mérföldkövet ért el.

Úgy tűnik, hogy vannak olyan műfajok a videojátékok között, melyek sosem mennek ki a divatból. Éppen azért nem lehet véletlen, hogy az részről-részre véresebb és hentelősebb Mortal Kombat is még mindig közkedvelt a játékosok körében. Nemrég a Warner Bros. Games bejelentette, hogy a

Mortal Kombat 11-ből már több mint 12 millió példányt adtak el.

Ez azért is érdekes, mert a játék tavaly októberben járt 8 millió eladott példánynál. További érdekesség, hogy a Mortal Kombar X, ami 2015-ben jelent meg, csak 2019-ben érte el a 11 milliós eladást. Ez volt a NetherRealm akkori legtöbbet eladott játéka. A 11-es rész pedig 2019 áprilisában látta meg a napvilágot, és most itt tartunk.

A kiadó egyébként egy sajtóközleményben az is elmondta, hogy az összes Mortal Kombat játékot összeadva már 73 millió példányt adtak el konzolon. Az eredeti Mortal Kombat 1992-ben jelent meg.

„Amikor a Mortal Kombat közel 30 évvel ezelőtt megjelent, soha nem gondoltam volna, hogy egy olyan franchise lesz, ami még ma is él” – mondta Ed Boon, a NetherRealm Studios kreatív igazgatója és a Mortal Kombat alkotótársa.

A Mortal Kombat 11 2019 áprilisában jelent meg, és a valaha volt leggyorsabban eladott Mortal Kombat lett. Azóta a NetherRealm számos DLC karaktert adott ki a játékhoz, ilyen a The Joker, Spawn, The Terminator, RoboCop, Rambo, Mileena és Shang Tsung.

Július elején a NetherRealm bejelentette, hogy már a következő projektjére összpontosítanak, amelyről azt gyanítják, hogy az Injustice harmadik része lesz. Bár elképzelhető egy Mortal Kombat 12 is.
https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×