Még igen csak távol van a Battlefield 2042 megjelenése, de a piaci rést kihasználva már most elindultak a csalószolgáltatások a játékhoz.

Korábban sokat írtunk már arról, hogy mennyire képes tönkre tenni egy játékot a rengeteg csaló. Ezzel a problémával szinte minden játék küzd, legyen az a PUBG, a Warzone, a CS:GO, a Rainbow Six: Siege, vagy a Valorant. A helyzet viszont az, hogy amíg lesznek játékosok, addig lesznek olyanok is, akik csalni akarnak. Ezért pedig sokan hajlandók fizetni is. Csalást létrehozni és árulni tehát baromi jó üzlet, így nem lepődünk meg azon, hogy a cheat-készítők már most felkészültek a Battlefield 2042 megjelenésére.

Elindult az első Battlefield 2042 csalószolgáltatás.

A Battlefield 2042 körül már most óriási a felhajtás, mivel a játékosok az EA Play Live bemutató jóvoltából egyre több információt tudnak meg a játékról. Nem csak a klasszikus élmény tér vissza az új címben, de számtalan új lehetőség kínálkozik az élmény fokozására.

Sajnos azonban már most, a megjelenés előtt tartanunk kell a csalóktól, ugyanis megjelent egy weboldal, ami már most csalásokat kínál a Battlefield 2042-höz. Az oldalt szándékosan nem linkeljük.

Miközben a játék csak 2021. október 22-én jelenik meg, a csalások megjelenése már most aggodalomra adhat okot sok játékos körében. Bármennyire is furcsa, de már a közelgő Open Beta verzióhoz is hirdettek csalást, amelyet szeptember elejére terveznek a játék előrendelői számára. A weboldal szerint egyébként igen biztonságos ezeknek a csalásoknak a használata.

„A biztonság és a kimutathatatlanság az I*******s legfontosabb prioritása. A Battlefield 2042 csalásokat nem leleplezni, mivel mindig frissítjük azt” – írják. Ezt rendkívül aggasztó látni, főleg, hogy a weboldalon több mint 1,2 millió regisztrált felhasználó van, akiket elvileg még sosem bannoltak csalás miatt.

Jól tudjuk, hogy ez már most nagyon aggasztó lehet a játékosok számára, hiszen a játék simán járhat úgy, mint a Warzone vagy a PUBG, hogy számtalan játékost veszít a csalók miatt. Természetesen nem szeretnénk, hogy a Battlefield 2042-t tönkretegyék a csalók, ezért a közösség erejére van szükség, hogy visszaszorítsuk őket. Amennyiben ilyen oldalt találtok, jelentsétek az EA felé!

Persze a játékosok abban reménykednek, hogy az EA és a Dice képes lesz egy erős csalásellenes rendszer létrehozására, de erre persze nincs garancia.

http://bit.ly/bf2042-leet

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×