Rengeteg leak lát napvilágot az új CoD kapcsán, de van-e olyan, amiben tényleg megbízhatunk, vagy az összes szivárogtató csak zsákbamacskát árul?

Az interneten talán senki számára nem meglepő, hogy vannak olyanok, akik a játékfájlokat böngészve igyekeznek megosztani a legújabb játékbeli változásokat. A szivárgások, más szóval leakek a Twitteren, a Discord szervereken, sőt a Facebook csoportokban is rendszeresen megjelennek. Talán kevesen tudják, hogy egyesek számára a leakek megosztása munkának számít, a szivárgások hitelessége azonban már megkérdőjelezhető.

Honnan tudhatjuk, hogy melyik „hiteles” és melyik csak egy béna próbálkozás pár like-ért és kommentért?

Egyszerűen fogalmazva sehonnan. Bevalljuk őszintén, nálunk a Leet-nél is gyakori probléma, hogy egy-egy érdekes szivárgást szívesen megosztunk veletek, leginkább a sok esetben megbízhatónak gondolt leakerektől, de vannak esetek, amikor a friss infók hitességét mi sem tudjuk igazolni.

Ezúttal egy hihetetlennek tűnő szivárgást találtunk, melyet még mi is nehezen tudunk elképzelni.

A szivárgás szerint egy MW2-ből jól ismert killstreak hamarosan megjelenik a Warzone-ban, a Vanguardot leleplező event során. A felvetés azonban igen furcsa.

A Call of Duty témája várhatóan ismét a második világháború lesz, de a leleplezéssel kapcsolatos részletek még nem ismertek. A Cold War-hoz hasonlóan a Warzone-ban is várható egy játékon belüli esemény, melyben megjelennek az új epizód részletei.

Most azonban Alaix COD néven elhíresült Call of Duty szivárogtató egy érdekes hangfelvételt hozott nyilvánosságra, amely szintén egy újdonságra utal. A hangfelvételen a rajongók egy parancsnoki hívás hangját hallhatják a MW2-ből, amely egy közelgő AC-130-as támadásra figyelmezteti a játékosokat. Ez egy ikonikus killstreak és repülőgép az MW2 közösség számára, így sokan úgy gondolják, hogy a Call of Duty Vanguard leleplezésében egy gunship is szerepet kap.

https://twitter.com/HeyImAlaix/status/1419065509732048900

A Call of Duty Vanguard megjelenésekor a rajongók egy újabb pálya átalakítására és új killstreakekre számíthatnak. Az egyik elmélet szerint az AC-130 lesz az új killstreak a játékon belül, de előfordulhat, hogy csupán az esemény alatt lesz elérhető.

Mégis ki gondolhatja úgy, hogy egy AC-130-as killstreak jól működne a Warzone-ban?

Hát a Modern Warfare multiban is az egyik legjobb killstreak.

Valószínűleg egyszerűen túl OP lenne, szóval nehezen tudnánk elképzelni a Warzone meccsei alatt. A kommentek alapján a rajongók azon tűnődnek, hogy a fejlesztők hogyan fogják integrálni az új Call of Duty történetét a 80-as éves Warzone-jához. Az új killstreak bevezetése abból a szempontból is furcsa lenne, hogy az 1940-es években nem létezett az AC-130-as.

Így a lehető legrosszabb dolgot tudjuk csak tenni: várunk. Természetesen a fenti szivárgást nem árt fenntartásokkal kezelni, ám ha mégis úgy alakul, hamarosan láthatjuk az AC-130-ast a Warzone terepén.

Te örülnél neki?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×