A megkérdezettek legnagyobb problémája a mobilos előfizetésekkel, hogy nem variálhatóak, nem rugalmasak. A Telekom meghallotta az igényeket, amiből megszületett a Kraft.

A Magyar Telekom még június elején kérdezett meg egymillió 20-29 év közötti magyar fiatalt a kommunikációs szokásairól és igényeiről, mellyel nem titkolt szándéka egy új tarifacsomag felállítása. A Telekom szakemberei az összes visszajelzést figyelembe véve végül elkészítették ezt az igényre szabott csomagot, melyet most ismertettek is – számolt be róla a HVG.

Íme a fiatalokra tervezett Kraft

Az új modell a Kraft nevet kapta, amelyre 18 év felett bárki előfizethet 5590 forintos havidíj ellenében. A csomag első ránézésre a már meglévő Mobil XS díjcsomagra épít, vagyis telefonhívásokat/perc és SMS üzeneteket/darab 37 forintért intézhetünk, ezt boronálták össze a Net15 csomaggal, vagyis az előfizetés mellé 15 GB mobilinternet-keretet is kapunk.

Ebbe a keretbe a Messenger, a Facebook, a WhatsApp, az Instagram, a Wate, a Spotify, az Apple Music, a Deezer, a Tidal forgalma nem számolódik bele, vagyis ezeket az alkalmazásokat korlátlanul használhatjuk. 

Ami viszont igazán érdekessé teszi a Kraftot, hogy tetszés és szükség szerint bővíthető – bármikor.

Ha a fenti keretből valamiért kifutnánk, akkor lehetőségünk lesz az igényeinkhez mérten bővíteni rajta, méghozzá egészen olcsón. 30 perc beszélgetésre lenne szükségünk? Sebaj, 590 forintért (vagyis a percdíj feléért) aktiválhatjuk. Túlcsordult az adatkeret? No problem, +5GB-ot 1090 forintért, +20GB-ot 1990 forintért, vagy 2490 forintért kiválthatunk plusz 85GB-ot is.

Fontos, hogy ezek egy hónapban egyszer aktiválhatóak, és 30 napon belül fel kell őket használni. 

Minderről részletesen a Telekom Kraft oldalán lehet tájékozódni, ahol az előfizetéssel kapcsolatban is megtalálunk minden szükséges információt – új és meglévő ügyfeleknek egyaránt. A Kraft tarifacsomag első blikkre egészen jónak tűnik, hiszen nem csak jó áron érhető el, de valóban igény szerint bővíthető, amiért ugyancsak nem számolnak fel horribilis összegeket.

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×