Ezúttal a Rockstar Games menedzsere ad remek táptalajt a GTA 6 pletykáknak.

Természetesen a GTA6-ot még mindig nem jelentette be hivatalosan a Rockstar Games, de ez senkit nem akadályozott meg abban, hogy az elmúlt években számtalan pletyka szülessen. A rajongók ráadásul hajlamosak mindent, szinte egy tüsszentést is valamilyen jelnek tekinteni. Az utóbbi időben egyre több pletykát hallani arról, hogy a GTA 6 helyszíne ismét Vice City lesz, köszönhetően annak, hogy a rajongók mennyire szerették azt a várost a korábbi játékban.

Rajongók most úgy vélik, találtak valami erre utaló jelet az Instagramon.

Tony Mesones, aki soundtrack menedzser és zenei vezető az Rockstarnál, nemrég egy egyszerűnek tűnő Instagram-bejegyzést tett közzé. Éppen Miamiban sétált, a kép fölé pedig rózsaszínnel azt írta: Ki mondta, hogy hideg lesz?

The manager of Rockstar games music shared a picture of South Beach Miami on his ig story
byu/NeckSmooth inGTA6

 

A pletykák azért is szaporodtak el, mert a fotón megjelölték a Rockstart is. Ami azt illeti, pontosan azt sem lehet tudni, hogy mikor készült a kép, mivel ez egy történet volt, azóta eltűnt. Sokan azonban most azt gondolják: ez egy egyértelmű utalás volt arra, hogy a GTA 6 története ismét Vice City-ben játszódik majd.

Ha engem kérdeztek, a kolléga valószínűleg csak nyaralt, vagy szándékosan ugratni akarta a rajongókat. Szerintem a Rockstar fejlesztői is tisztában vannak azzal, hogy ha csak kilépnek az utcára, már azt is GTA 6 jelnek veszik a rajongók. Valószínűleg azt is tesztelik, vajon mi történik, hogy ilyen posztokat raknak ki. Hát látjuk: születik róla jó pár bejegyzés és cikk a neten.

Éppen ezért ezt nem árt erős fenntartásokkal kezelni. Szerinted van köze ennek a GTA 6-hoz?

Borítókép: Flávióhttps://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×