Egyre kevesebb esetben jön visszajelzés.

Szerencsére ezúttal nem egy újabb csaló módszerrel állunk szemben, bár ez a téma is szorosan kapcsolódik a cheaterekhez. Kétségtelen, hogy mindig is voltak és lesznek is csalók az online játékokban, ez elkerülhetetlen. Ezért találhatunk meg minden nagyobb játékban egy in-game report rendszert, ahol jelenthetjük az általunk látott, érdekesen játszó figurákat.

Nos, úgy tűnik, hogy a Warzone-ban ez sem igazán akar működni!

Warzone Reporting Doing Nothing? Rampant uncontrolled cheating, even console players have aimbot now.
by inCODWarzone

 

A játékosok elmondása szerint nem sokat ér jelenlegi formájában a rendszer. Teljesen blatant, azaz a csalást egyáltalán nem titkoló játékosok jelentése után sem történik semmi. Jogosan merül fel a kérdés, hogy manapság mennyien látják ilyen esetekben a „A jelentésed alapján osztottunk ki tiltást” ablakot.

A válaszok alapján nem túl sokan, pedig még a jobb időket megélt PUBG-ben is úgy-ahogy működött az in-game jelentés. Néhány esetben kicsit túl agresszívan is talán, de a visszajelzésekben sosem volt hiány. Reméljük a Raven mérnökei erre a funkcióra is több hangsúlyt fektetnek, hiszen ez egy plusz védelmi vonalat jelenthetne az alapvető anti-cheat eszközök mellett.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×