A Warzone játékosok felvetették a Swiss K31 és a Kar98k nerfelésének ötletét, mivel mindkét sniper a Warzone legjobb távolsági fegyvere címért küzd.

A Kar98k sokáig uralta a Warzone meta-listáját, mint a gyors és mozgékony sniper. Bár továbbra is ugyanolyan népszerű, mint az előző szezonokban, a helyét a Swiss K31, a Black Ops Cold War új mesterlövész-puskája szorongatja.

Érthetően, hiszen a Swiss az első nagyobb buffja után nálam is gyorsan átvette a Kar98 helyét. Gyors és agresszív játékra lett optimalizálva és legtöbb játékos ezt a játékstílust képviseli.

Most pontosan a flinch nerfjét emlegették

A flinch a játékosok által lövés közben tapasztalt függőleges rúgás mértéke. Jelenleg ez nem olyan magas, és a gyakorlott játékosok általában akkor is a célponton tudják tartani a célkeresztjüket, ha eltalálják őket.

 

„Egyszerűen nevetséges, hogy lövöldözöl ezekre a játékosokra, és a flinch hiánya miatt könnyedén leszedik a fejedet” – mondta a Redditor. „Ez nagyon érezhető az új Payload játékmódban, ahol a játékosok könnyedén 50 százaléka ezt a 2 mesterlövész-puskát használja. A mellkassebzésük túl van hangolva, kell egy nerf ezen a téren is, minden rosszul elhelyezett lövés összetöri az összes páncéllemezedet”.

Több játékos is csatlakozott, arra utalva, hogy a sniper-használóknak „túl könnyű pontos lövést leadni”.

Az egyikük így nyilatkozott: „A Flinch csak azt jelentené, hogy ha sniperként játszanál, akkor sokkal intelligensebben kell használnod. Nem tudnál csak úgy megenni 5 golyót és közben fejlövést leadni, mint most”.

Mások azonban rámutattak arra, hogy az alacsony visszarúgású AR-okkal messziről úgy lehet lőni, mint egy lézer, és a mesterlövészeket jelenleg úgy tervezték, hogy életképes ellenszert nyújtsanak. A Raven meglehetősen jó munkát végzett a Warzone fegyverek kiegyensúlyozottsága érdekében, de egyesek szerint a mérleg túlságosan a mesterlövész-puskák felé billen.

Nos, hogy személyes véleményem hozzátegyem. Teljesen badarság, amiről hisztiznek ezek a játékosok, a legtöbb profi játékos nem használ snipert, mert felesleges számukra. Egy jobb AR-rel a közepes távolságot simán megfogják, illetve még könnyebb is, mivel több töltényed van az ellenség kiiktatásához.

Mit gondoltok, tényleg túl erős a Kar98 és a Swiss K31, vagy csak pár játékos hisztijét lehet hallani megint?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×