Úgy tűnik, még mindig elérhető a Rainbow Six: Siege csalás, illetve glitch, aminek köszönhetően egy meccsbe hívhatók azonos operátorok.

Nem is olyan rég számoltunk be nektek arról, hogy egy csalás vagy glitch segítségével egyes játékosok képesek arra, hogy egy Rainbow Six: Siege körbe juttassanak azonos operátorokat. Így arról is elmélkedtünk, hogy milyen érdekes lenne mondjuk egy teljesen Montagne vagy Clash operátorokból álló 5 fős csapat. Ez persze viccesnek tűnhet, de valójában nem az, amikor a szemünk láttára történik hasonló.

Egy meccsben valaki nemrég 2 Kapkannal, majd 2 Alibivel találkozott.

Természetesen azzal együtt, hogy a kör során az operátorokból kettő azonos volt, a csapdák és az eszközök is duplán fordultak elő. A legérdekesebb a videóban például a dupla Kapkan csapda, az ajtófélfa 2 oldalán. Majd jött a végtelen Alibi hologram.

Hacker using same operators (2 Kapkans, 2 Alibis) from Rainbow6

Egyelőre még mindig széles vita folyik arról, hogy a jelenség egy játékbeli hiba, vagy egy ügyes csalás. A fórumokon sokan vitatkoznak ezen, ám azt kevesen tudják, hogy hogy lehet elérni, vagy kihasználni. Az viszont biztos, hogy ez nem segít a játék megítélésén főleg akkor, amikor az elmúlt időszak statisztikái szerint csökkenni kezdett a Siege játékosszáma.

Téged mennyire zavarna az azonos operátor-áradat egy körön belül?

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×