Egyértelműen látszik, milyen szinten eluralkodott a FUT 21-ben az Upgrade-hullám. Vajon melyiket érdemes akár többször kiszedni? – Erre keressük a választ.

Mai cikkünk leginkább a Player Pick rendszerét magába foglaló Upgrade SBC-kel kíván foglalkozni. Lassan annyi van már, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük, emiatt komoly bonyodalmakhoz vezethet adott esetben a ‘melyiket’, illetve a ‘mennyit’ kérdések. Remélhetőleg az olvasottak láttán könnyebben kiigazodtok majd a Kihívások dzsungelében.

Jelenleg 6 olyan SBC is kiszedhető státuszban van, melyek a Pick-rendszert alkalmazzák, ami valljuk meg, hatalmasat szólt idén.

Lássuk, miről mit érdemes tudni.

Fontos leszögezni, hogy nem a rangsorrendet hivatott prezentálni számozásunk.

1. Party Bag Player Pick – LaLiga

Hatalmas ovációval fogadtam, mikor elém tárult ez a LaLigás finomság, hiszen temérdek Top Tier lapot rejt a tárháza. Gondoljunk csak TOTS Messire, vagy a FoF Acuna lapra, de természetesen akkor sem dől senki a kardjába, ha Militao zöld lapja pottyan elé. Ebben az esetben 4 lehetőségből válogathatunk kedvünkre, ami meglehetősen kedvező mennyiség, ám meg is kérik az árát, valamint este 19:00-kor kiszáll a buliból az említett Kihívás. Érdekesség továbbá, hogy mennyire lehúzták a közösség tagjai a FUTBin értékelésnél, mindössze 21%-nak nyerte el a kegyeit, míg 79% csalódott benne.

A hatalmas rizikó, illetve követelmények miatt nem tudom jó szívvel ajánlani az SBC-t.

2. FUTTIES Premium Champions Upgrade PP/ Ultimate PP

Itt ugye két különböző kritériumrendszerrel megáldott SBC-ről beszélünk, ám mindössze a lehetőségeink száma, ami merőben eltér egymástól. Míg a Premium esetében 3 lehetőségünk van, addig a nagy tesó esetében 5 opció is rendelkezésre áll. Itt hasznosíthatjuk feleslegessé vált FUT Champions piros kártyáinkat, de ildomos okosan sakkozni a nehezen megszerzett WL Reward lapjainkkal. 

Minden esetben érdemes próbaként csinálni egy Premium variánst, mivel ezzel tesztelhetjük az napi Pick szerencsénket.

Premium Champions PP

Ultimate Champions PP

3. 86+ PP

Ezt a Player Pick SBC-t melegen ajánlom számotokra, ugyanis baromi korrekt elvárásokat támaszt felénk, viszont könnyedén belefuthatunk valami meta beast speckó lapba. Ráadásképp itt is 4 opció jelenlik meg a megfelelő gomb lenyomását követően. Ár-érték viszonylatban messze ez a legkirályabb Upgrade jelenleg.

4. 82+ PP

A mai fellépők között a két legfrissebb SBC egyike a 82+ PP, ami alapvetően egy igazi sláger, ám kissé borsosnak hatnak a kritériumai, így július végére, mikor a legtöbb accounton lappangás van. Innen szemlélődve a 81-es Besorolás, illetve az Eiffel torony magasságaiba lőtt 70-es Összhang barátságtalan kombó. Lehetőségek, opciók terén mindössze 3 adódik ebben az SBC esetben.

Azt tudom ajánlani, ha van pár fölös lapod, amik 78-82 összérték közötti besorolással vannak felvértezve, akkor csinálj kettőt próbaként, mint azt korábban is hangoztattam. 

5. 83-89 PP

Megmondom őszintén, nem vagyok egy felső limittel ellátott SBC aktivista, mivel morálisan komoly gátat tud szabni, mikor tudod: nincs egy pontnál feljebb. Azonban ez a 83-89 PP meglepően kedvező, megérős feltételekkel érkezett, ami komolyan elgondolkodtatott a kipróbálásán, bár lenne elég fodderem ugyebár.

A 81-es összértékelés maradt, ám mindössze 50-es Összhang kikötésnek kell megfelelni, ami gyakorlatilag annyi, hogy a posztjaikra illeszted játékosaid. Ezt az Upgrade-opciót is szívesen ajánlom mindenki számára.

Nektek mennyire bejövős ez a rengeteg SBC tartalom?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×