Bár egyelőre csak Japánban lehet hozzájutni, de a világ végre megkapja a hivatalos Resident Evil parfümöket. Éljen!

Sok érdekes videojáték-terméket láttunk már az évek során, de megmondom őszintén sosem gondoltam arra, hogy egy-egy ismert karakter alapján készült parfümöt használjak. Pedig az ötlet alapvetően nem elvetendő, és így gondolkodott a Capcom is, amikor a Resident Evil franchise alapján létrehoztak néhány új illatot.

Az új parfümcsalád tagjait három karakter ihlette, és a Resident Evil 25. évfordulója alkalmából jelentek meg.

Mindegyik parfüm 10 ml-es, és egyedi illatot tartalmaz Leon Kennedy, Chris Redfield és Jill Valentine karakterek alapján. A lírás szerint a rajongók a nap hangulata és helyszíne szerint válogathatnak az illatok között. Persze azt nem lehet tudni, hogy pontosan milyenek az illatok, de nem feltételezzük, hogy rothadó zombi-illatot adtak ki.

Sajnos egyelőre a parfümöket csak Japánban lehet hivatalosan megvenni, ám hiszünk abban, hogy sokan meglátják majd a piaci rést, és szállítani fognak Magyarországra is. Egyébként a Capcom nem csak Resident Evil parfümöt adott ki, de egy rakás játékhoz készültek illatok. Ilyen például a Devil May Cry, a Monster Hunter, az Ace Attorney, a Sengoku Basara.

Te melyik parfümöt próbálnád ki?

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×