Ki gondolta volna, hogy 4 éve jelent meg az a játék, mely később az egyik legsikeresebb játék lett a világon.

A Fortnite: Save the World egy toronyvédelmi túlélő shooter videojáték, amelyet az Epic Games fejlesztett és adott ki.

A játék 2017. július 25-én jelent meg fizetős, korai hozzáférésű címként PC-re, macOS-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A Save the World a mai Földön játszódik, ahol egy hirtelen megjelenő világméretű vihar következtében a világ lakosságának 98%-a eltűnik, és zombiszerű lények támadnak a maradékra. Az Epic által a Minecraft és a Left 4 Dead keresztezésének tekintett Fortnite-ban akár négy játékos is együttműködhet. Különböző küldetéseken, különböző pályákon, hogy nyersanyagokat gyűjtsön, erődítményeket építsen a védendő célpontok köré, amelyek a vihar leküzdését és a túlélők védelmét hivatottak segíteni. Valamint hogy fegyvereket és csapdákat építsen, hogy harcba szálljon ezeknek a lényeknek a hullámaival, amelyek megpróbálják elpusztítani a célpontokat.

A játékosok jutalmakat szereznek ezeken a küldetéseken keresztül, hogy fejleszthessék hős karaktereiket, támogató csapataikat, valamint fegyver- és csapdatervek arzenálját, hogy nehezebb küldetéseket vállalhassanak.

De ha valaki azt mondja, hogy Fortnite sose a Save the Word ugrik be nekik, hanem a hatalmas sikerre szert tett battle royale játékmód.

Amikor először lett felkapva a Fortnite legtöbb játékos nem is tudott arról, hogy a Fortnite egy létező játék és a battle royale része szinte csak egy módként indult.

De 2021-re sajnos a Save the World nem kap több frissítést, és a játékosbázis is haldoklik.

Ez nagyban a battle royale sikerének is „köszönhető”, hiszen a legtöbb játékos inkább a populárisabb játékkal játszott, így könnyen feledésbe merült a jó öreg Save the Word.

 

Bár a közösség sem volt a legtisztább, hiszen rengeteg scammer volt a játékban, ami lehet nagyban befolyásolta a fiatalabb játékosokat, hogy ne térjenek vissza a játékhoz.

 

Ti játszottatok a Fortnite Save the Worddel mielőtt megjelent a Battle Royale?

Igen
Nem

Hogyan emlékszel vissza a Fortnite első megjelenésére?
https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×