A játékon belüli versenyeket még a Six Invitational 2020 panel alatt ígérte meg a Ubisoft. Még mindig keményen dolgoznak rajta.

Szeretnél rankedezni a barátaiddal, de az MMR-különbség miatt nem tudtok öten egy csapatban lenni? Az utóbbi időben ez egy általános probléma lett, ám a Ubisoft már dolgozik egy új funkción, amely lehetővé teszi, hogy a rankedet játszunk bármely barátunkkal, hasonló szintű emberek ellen, néhány játékon belüli jutalomért.

Az „R6 Cup” kódnevű in-game versenyrendszerre azonban még két évet kell várni.

Egy friss fejlesztői kérdés-válasz során a fejlesztők tisztázták, hogy keményen dolgoznak a League of Legends Clash módjához hasonló kupa játékmódon. Ám annak ellenére, hogy ezt az 5. év indulásakor ígérték meg, azóta számos akadályba ütköztek.

Így néz ki a LoL-ban a Clash. Hasonló lesz a Rainbow Six: Siege-ben is

„Rájöttünk, hogy fejlesztenünk kell az online technológiánkat. Megváltoztatjuk az egész online architektúrát, amit „mikro szolgáltatásnak” nevezünk” – mondta a Redditen Aurelien Chiron játékigazgató.

„Ezért nem volt más választásunk, mint késleltetni az új játékmódot és megvárni, amíg ez a technológiai változás teljesen befejeződik, ami egy kicsit több időt vesz igénybe. Ez az egyik oka annak, hogy a funkciók bevezetését néha ilyen sokat halasztjuk” – tette hozzá.

Az új „bajnokságfunkció” tehát még késik, ám bevezetése nagyon izgalmasnak ígérkezik. Az R6 Kupa lehetővé teszi, hogy egyéni csapatokkal, barátaikkal versenyezzünk más csapatok ellen, függetlenül attól, hogy egyébként a csapaton belül ki milyen MMR-rel rendelkezik. Így kvázi mini-bajnokságokon vehetünk részt, amiből kiderül, hogy mennyire erős a csapatunk. Ez segíthet abban is, hogy végül igazi versenyekre is nevezzünk.

Sajnos azonban még nem lehet tudni, hogy a funkció végül mikor kerül be a játékba. Egy dolog azonban biztos: mi már nagyon várjuk!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×