Persze nem csak ingyenes hétvége várható, de az időszak alatt négyszer annyi XP-t lehet farmolni, mint alapesetben. A játék nem marad meg.

Bármennyire is nagyot szerettek volna dobni, a Marvel’s Avengers nem lett nagy dobás. Ez talán nem is véletlen, hiszen a fejlesztők számára óriási volt a kihívás: a kedvenc Marvel karaktereket kellett egyetlen játékban elérhetővé tenni, elismert és méltó módon. Mi is beszámoltunk róla, hogy néhány hónappal a megjelenés után a játék elvesztette játékosbázisa 96 százalékát. Így a fejlesztők most úgy döntöttek, hogy ingyenes hétvégével csábítják vissza a játékosokat.

Nem, a játék nem lesz ingyenes, nem marad meg, csupán egy hétvégén át játszhatunk vele ingyen.

A Marvel’s Avengers tehát a következő hétvégén, július 29-től augusztus 1-ig ingyenesen lesz játszható PlayStation-ön, Stadián és a Steamen. Igen, ez azt jelenti, hogy az Xboxosok kimaradnak a mókából. A Crystal Dynamics csapata a Microsofttal azon dolgozik, hogy az Xbox One és az Xbox Series X / S játékosok külön ingyenes hétvégét kapjanak a következő hónapokban. Szóval csak várni kell egy kicsit.

 

Egyébként amikor letöltöd az ingyenes próbaverziót, hozzáférést kapsz az összes eddig kiadott tartalomhoz, beleértve a legújabb frissítéseket, ami az idők során érkezett a játékhoz. Nagyon sokat javítottak rajta a megjelenés óta. Egyébként ha később úgy döntesz, hogy megveszed a játékot, akkor minden előrehaladás megmarad.

Azoknak pedig, akiknek megvan a játék, szintén érdemes lesz elővenni, hiszen az ingyenes hétvége alatt 4X-es XP-t dobál a játék.

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×