Az erősítések pontos módját azonban nem közölték a nagyérdeművel.

Ahogy arról már tegnap beszámoltunk, a Rainbow Six Siege fejlesztői rengeteg kérdésre válaszoltak egy Reddit AMA poszt keretein belül. A főbb témákon már tegnap végigszaladtunk, de több fejlesztői kommenteket átfutva úgy tűnik legalább 3 Operator némi buffra számíthat a közeljövőben.

Erősödhet IQ, Twitch és Kali is!

Twitch

A Twitch buffról tudunk jelenleg a legkevesebbet, de mindenki egyetértett abban, hogy az újabb Operatorok gadget választéka sokkal vonzóbb lehet a játékosok számára. A buffra azonban a közeljövőben lehet már számítani, hiszen a fejlesztők a very soon jelzőt használták.

IQ

Róla sem árultak el olyan sok konkrétumot a fejlesztők, de ők is egyetértettek, hogy a szezonok során egyre kevesebben választották az Operatort. Feltelhetőleg az „Intel sharing – információ megosztás” fronton erősítik, így az „Electronics Detector” képességén finomítanak majd.

Kali 

Kali

Itt nem is konkrétan a képességek kaphatnak buffot, hanem a sniper fegyver. A fejlesztők még mindig hisznek abban, hogy hasznos lehet egy bolt action sniper is a játékban, de jelenlegi formájában nem maradhat. Az erősítés pontos módját itt sem közölték.

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×