Lehet, hogy nem most a legjobb alkalom a Blizzard új tartalmainak hype-olására.

Nemrég írtunk nektek róla, hogy a Kalifornia állam pert indított az Activision Blizzard ellen a diszkriminációval, zaklatással és nemek közötti bérkülönbséggel járó „fiúszövetségi” kultúra ápolása miatt. Bár a kiadó tagadja a vádakat, elismerte, hogy nem biztos, hogy most a legjobb idő az új Overwatch térkép iránti izgalom felkeltésére.

A Dexerto egy mostanra archivált cikke szerint a Blizzard tegnap egy meglepetésszerű PTR-frissítésben tervezte bejelenteni az új deathmatch térképet, a Maleventót. A játék egyik legélénkebb pályájaként jellemzett olasz kisváros egy titkos Talon-bázist rejt majd, és úgy volt, hogy augusztus 17-én érkezik meg a játékba.

Mivel a történet sosem került nyilvánosságra, és a Blizzard jelenleg rádiócsendben van az összes közösségi média platformon, nincs hivatalos hír arról, hogy miért vonták vissza a bejelentést.

Rendkívül valószínű, hogy a csapat úgy döntött, hogy nagyon kevesen állnak készen arra, hogy izgatottan várják az új Blizzard-tartalmakat.

Főleg azok után, hogy kiderült, hogy a stúdió szexuális visszaélések és zaklatások kultúrája olyan aljas volt, hogy a hírek szerint egy női alkalmazottat öngyilkosságba kergetett.

A rossz menedzsmentről szóló állításokat egy következő jelentés is alátámasztotta, amely a Warcraft 3: Reforged hírhedten elfuserált megjelenését a rossz kommunikációra, a költségcsökkentésre és a vállalati nyomásgyakorlásra vezette vissza, hogy a játékot idő előtt szállítsák le.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×