A PUBG tesztmódjában most egy különleges Futsal Mode indult, ahol minden battle royale harcosból focista válik.

Azt hiszem, épp itt az ideje annak, hogy a PUBG egy kissé FIFA játékká váljon. Nemrég ugyanis egy friss kollaboráció keretében egy ismert dél-koreai Premier League futballista, Heung-Min Son került be a játékba, aki skin formájában is elérhető. Aki nem tudná, ez azért nagy dolog, mert a PUBG egy Dél-Koreai fejlesztésű játék, így természetes, hogy futball-sztárjuk kiemelt szerepet élvez a játékban. Olyannyira, hogy most a LABS tesztmódban egy külön

Futsal Mode is kipróbálható, ahol PUBG-szerű focimeccseken vehetünk részt.

A PUBG Futsal módja két különböző csapatba helyezi a játékosokat egy kijelölt pályán. A cél persze az, hogy a labdát az ellenfél kapujába juttassuk, a szabályok azonban mások, mint a hagyományos játék esetében. Itt ugyanis lehetőségünk van serpenyő, baseball ütő és egyéb eszközök használatával megölni az ellenfeleket. Ha meghalsz, persze újjá tudsz éledni, de elég könnyen el lehet venni így a labdát az ellenféltől.

https://www.youtube.com/watch?v=y19vgCaYp5U&ab_channel=PlayerIGN

 

Minden meccs 5 percig tart, három perc hosszabbítással. Az a játékos, aki a legtöbb gólt szerzi, Heung-Min Sonná alakul, és teljesen OP lesz. A férfi karakterek Son arcát, haját és egyenruháját is megkapják, a női játékosoknál az arc és a haj megmarad.

Ha szeretnéd kipróbálni a játékmódot, akkor augusztus 2-ig teheted meg.

Íme egy élőszereplős videó a Heung-Min Son kollaborációról:

 

Te kipróbálod az új játékmódot?

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×