A Riot Games meghallgatta a visszajelzéseket a Rise of the Sentinels-szel kapcsolatban, ezért egy frissítést adnak ki, hogy a játékosok felzárkózhassanak.

Azok a League of Legends játékosok, akik az elmúlt nagyjából egy hétben aktívan játszottak, tovább mélyülhettek a Rise of the Sentinels eseményben. Ha nem is nagyon néztél bele, kétségtelenül kaptad a felkéréseket, hogy haladj végig rajta és gyűjtsd be a jutalmakat, de azok számára, akik részt vettek benne, ezek a felkérések a vártnál lassabb fejlődési ütem miatt nem jöttek olyan gyorsan, mint remélték.

A Riot Games azt mondta, hogy július 22-én egy frissítéssel enyhíti a csalódottságot, amely egy megismételhető küldetést ad a játékosoknak, amelyet teljesíthetnek.

 

Ez a küldetés minden egyes alkalommal 600 pontot ad a játékosoknak a Rise of the Sentinels eseményhez, amikor teljesítik a küldetést. A Riot által megosztott alábbi példaképen látható, hogy az esemény negyedik Freljord küldetésének teljesítéséhez 250 pontra van szükség, így a 600 pontnak sokat kell érnie, amikor az eseményen próbálsz előrehaladni. A mérföldkövek teljesítéséhez több pontra van szükség, ahogy egyre mélyebbre jutsz az eseményben, de a 600 pont még mindig semmi, amit meg kell becsülni.

Ami még jobb, hogy a küldetés, amely ezeket a pontokat biztosítja, egyszerűen egy játékkal teljesíthető, és még csak nem is kell teljes Summoner’s Rift-meccsnek lennie. Ez lehet egy meccs, vagy egy ARAM-játék, vagy akár Teamfight Tactics is. Ha az új Ultimate Spellbook móddal voltál elfoglalva, az is számít.

Ez az ismétlődő küldetés csak július 22-én lesz élesben elérhető

De, így is bőven lesz ideje a játékosoknak bepótolni, hiszen az esemény augusztus 9-ig tart. Ez is egy kellemes kiegészítője az eseménynek, hiszen a Rise of the Sentinels eseménynek tényleg sok része van. Elsőre talán kicsinek tűnhet, de amint eljutsz odáig, hogy kiválaszthatsz egy régiót, és abban a régióban kell teljesítened a kihívásokat, mielőtt továbblépsz a következőre, a Runeterra sokkal nagyobbnak kezd tűnni.

Azok, akik csak játszanak, és passzívan teljesítik a küldetéseket, hogy learassák az esemény jutalmait, talán észre sem vették a grindos jellegét, de az ismétlődő küldetésnek mindenkinek segítenie kell, függetlenül attól, hogy mennyire fektettél be a Sentinels történetébe.

A League of Legends következő frissítése ezzel az új Rise of the Sentinels-küldetéssel és más újdonságokkal július 22-én lesz elérhető.

Ti örültök ennek a változtatásnak?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×