Külső megfigyelőként is érdemes lesz követni a dolgot.

A játékok fejlesztői időről időre AMA bejegyzéseket hoznak létre Redditen. Az AMA, azaz „Ask me anything” threadek alatt a játékosok kérdéseket tehetnek fel vagy épp kritikákat fogalmazhatnak meg az adott játék fejlesztőinek. Általában rengeteg érdekes válasz szokott születni, sokkal barátibb a hangulat, mint az általános blogbejegyzések vagy Twitter posztok alatt.

Kérdeznél valamit a Ubisoft munkatársaitól? Most megteheted!

 

A Rainbow Six Siege fejlesztői ezekre ma délután, 1PM ET időpontban fognak válaszolni. Ez magyar idő szerint este 19:00 óra, így a későn kelők sem maradnak ki a buliból. A kérdéseket már érdemes a megjelenés előtt, angol nyelven kigondolnunk, mielőtt élesedne majd a fejlesztők által létrehozott bejegyzés. A bejegyzést magát a Rainbow Six Siege hivatalos subredditjén lesz érdemes keresni nem sokkal 19:00 előtt.

Mocskolódni, érvek nélkül kritizálni nem túl érdemes, hiszen ezek a hozzászólások törölve lesznek majd. Külső szemlélőként is izgalmas lesz majd olvasni a válaszokat, hiszen ilyenkor rengeteg kisebb-nagyobb információmorzsát el szoktak szórni a Ubisoft munkatársai.

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×