Láttunk már nem egy cifra lapot az idei FUTTIES event alatt, de megérkezett a minden kétséget kizáróan legerősebb, Youcef Atal.

Minden Fifa címnek megvannak a maga underground arcai, akik mégis képesek sok esetben a legmetább lapok fölé kerekedni egy-egy esetben. Tavaly Orsic, valamint Ryan Kent lapja jelentett állandó problémákat, mely az idei címet tekintve talán Renato Sanches, illetve Atal lapjaira igaz. Hozzá tartozik, hogy az angol nemzetiségű Kent mind a mai napig egy meghatározó kártyája a FUT 21-nek, gondoljunk csak FUTBirthday változatára. Mai alanyunk Youcef Atal, aki szintén az előbb említett FB event alkalmával kapott maradandó lapot, mely sok profi csapatát ékesítette, emelte a magasba.

Az FB lapján 87-es értékelés virított, ami nem túl magas így július végén, ám az EA gondoskodott róla, hogy kapjunk egy ‘aktuálisabb’ változatot az algériai srácból.

Felesleges tovább húzni a szót, lássuk statisztikákban mit mutat Atal:

 

Látunk mi itt gyengepontot, pontokat? – Ez egy olyan kérdés, amire gyakorlatilag egy laikus is azt mondaná, hogy naná, hogy nem. Ez a FUTTIES Atal lap minden fronton kiemelkedő statisztikákkal bír, fordulékony, utolérhetetlenül gyors, illetve védekezni is kiemelkedően tud. Befejezési értékeiről, valamint az 5/5 Csillagos képességéről már nem is beszélve.

Hatalmas pirospont még a lappal kapcsolatban, hogy mivel Medium/ High a Work Rate besorolása, leginkább támadó szerepkörre ajánlott, amiben segít centrális CM pozija is.

Lévén küldi lap, ilyen feltételek mellett kivehető a FUTTIES Atal:

Nyilván nem teljesen ingyen vágja hozzánk az EA, ezt a meta Top Tier lapot, hiszen nem kevesebb, mint 11 darab küldetést kell kiállnunk cserébe, ami hasonlóan fest, mint annó a FUT Future Stars Academy Objective.

1. Ligue 1 Light

  • Szerezz 4 gólt Ligue 1 játékossal – Jutalom: 75+ Rated Rare Players Pack

2. Ligue 1 Lineup

  • Nyerj 3 meccset 6 Ligue 1 játékossal a kezdődben – Jutalom: 75+ Rated Rare Players Pack

3. Birthday Bash

  • Szolgálj ki egy társat 4 különböző meccsen Ligue 1 középpályással – Jutalom: Youcef Atal 87-es FUTBirthday lapja

4. Finesse Finish

  • Szerezz 3 csavart gólt FB Youcef Atal lappal – Jutalom: 75+ Rated Rare Players Pack

5. Atal the Arhitect

  • Asszisztálj 5 gólhoz FB Youcef Atal lappal – Jutalom: 75+ Rated Rare Players Pack

6. Through Talent

  • Asszisztálj 4 különböző meccsen FB Youcef Atal lappal, amiken te nyered a meccseket – Jutalom: 91-es Atal FUTTIES RM lapja

7. Battle Hardened

  • Szerezz 3 gólt a 16-oson kívülről 91-es Youcef Atal lappal – Jutalom: 75+ Rated Rare Players Pack

8. Classy Crosser

  • Asszisztálj 3 gólhoz beadással a 91-es Youcef Atal lappal – Jutalom: 75+ Rated Rare Players Pack

9. Double Delight

  • Szerezz gólt, illetve adj gólpasszt egy adott mérkőzésen 91-es Youcef Atal lappal – Jutalom: 75+ Rated Rare Players Pack

10. Consistent Creator

  • Asszisztálj 12 különböző meccsen 91-es Youcef Atal lappal – Jutalom: 75+ Rated Rare Players Pack

11. Playing Time

  • Játssz le 20 mérkőzést, amikor Youcef Atal a kezdődben szerepel – Jutalom: 75+ Rated Rare Players Pack

Érdemes tehát a francia elsőosztály irányzékába tolni csapataink hangsúlyát, ugyanis 2-3 nap alatt kényelmesen kifarmolható az algériai fenegyerek kártyája. Ráadásképpen útközben nem kell beérnünk a gagyinak bőségesen titulálható 75+-os csomaggal, ugyanis ideje korán megszerezhetjük Atal FB, majd a 91-es FUTTIES variációit, kétségtelenül ez a kettő is szuper meta komponensei a nagy egésznek.

Ha eddig nem kaptál volna kedvet hozzá, talán a híres YouTube tartalomgyártó MattHDGamer, majd csinál neked:

Van itt bárkiben kétség afelől, hogy kifarmolja-e Atal 94-es kártyáját?

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×