Ismét kínai fórumokból érkeztek a szivárgások.

Tegnap napvilágra került, hogy mikor is érkezhet pontosan az AMD RX 6600 és 6600 XT GPU-ja, ma pedig már konkrét teszteredményekkel is szolgálhatunk a combosabb változattal kapcsolatosan néhány szivárogtatónak hála. A források természetesen a már megszokott kínai fórumok sötét bugyrai, de a múltban is stimmeltek ezek a mérések, így valószínűleg most is fedik a valóságot.

Nézzük mire is lesz képes az RX 6600 XT!

A Baidun felbukkant képek nagyjából megegyeznek a májusban kiszivárgott PC Partner által készített Navi 23 XT ES modellek kinézetével, nagyon kis mértékben csak térnek el. A gyári VGA kártya a szokásos két ventilátoros kialakítást kapta egy szép nagy alumínium hűtőbordával megspékelve. Néhány teszteredményt is közöltek kínai barátaink, így már tudjuk hasonlítani a GPU nyers erejét a konkurencia kártyáihoz.

A Ludashi programban mért pontszámok alapján az RX 6600 XT valahol a 3060 Ti szintjén lehet, érdekes módon néhány RTX 3070 Ti kártyát is maga alá gyűr. Reméljük az elkövetkezendő napokban akár játéktesztek is megjelenhetnek majd, hisz a felhasználók nagy részének úgyis az számít majd.

Forrás: videocardz 

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×