Ismét csütörtök van, ami azt jelenti, hogy elérhetővé váltak az Epic Store e heti ingyenes játékai. Az Epic ezúttal is dupla játékkal lepett meg minket.

Az elmúlt hetekben az Epic Games folytatja a hagyományt, és ismét dupla ingyenes játékkal lepi meg a gamereket. Egészen mostanáig az Obduction és az Offworld Trading Company volt ingyen letölthető. Ma délután 5 órától viszont két másik játék lett letölthető, szintén ingyen. Ahogy mindig, ez a két játék is megmarad.

Július 22 és július 29 között a Defense Grid: The Awakening és a Verdun ingyenes.

 

Defense Grid: The Awakening

Az egyik a tower defense korszakból a jelenbe csöppenő Defense Grid: The Awakening. Bizony, ez egy klasszikusnak mondható bázisvédős stratégia, amiben hangulatos sci-fi környezetben kell különböző lövegtornyokkal és egységekkel meggátolni az ellenséges csapatok támadásait. Klasszikus.

 

Verdun

A másik, és talán a legtöbbek örömére szolgáló ingyen adott játék a Verdun, ami az egyik legjobb első világháborús játék, ami elérhető. A lövészárkok borzalmait különösen visszaadó játékban rendkívül izgalmas multiplayer csatákat vívhatunk – persze mindent szigorúan a valósághűség jegyében. A téma és az FPS-ek kedvelői számára egyaránt kötelező cím.

 

Az ajánlatokat erre találjátok!

Jó szórakozást kívánunk!

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×