Egy ismert bennfentes szerint simán lehetséges, hogy a GTA 6 lesz az utolsó GTA játék, ám ez nem jelenti azt, hogy aggódnunk kéne.

Az elmúlt években rengeteg izgalmas információt kaptunk már az elvileg készülő GTA 6-ról. Láttunk izgalmas pályarészleteket, kiderült, hogy valószínűleg női főszereplőt is kapunk, sőt arról is szó volt, hogy 2025-ben jelenhet meg. Most viszont az a hír röppent fel, hogy

a GTA 6 lehet az utolsó GTA a sorozatban.

A szivárogtató és bennfentes Tom Henderson, aki számtalan játék esetében leplezett le fontos és valós információkat, most az új GTA kapcsán vetett fel valamit. A GTA Online folyamatos és töretlen sikere miatt Tom úgy gondolja: a Rockstar Games számára nem az a prioritás, hogy mindig új játékot készítsen, hanem hogy egy adott játékot minél tovább tartson életben.

Ha belegondolunk ez a modell működik is, hiszen a 2013-ban megjelent GTA 5 és GTA Online nem csak hogy ma is sikeres, de jön a next gen frissítés is.

„Úgy tűnik, hogy a Rockstar Games a történelem legepikusabb jövőbiztos videojátékává teszi a GTA 6-ot, melyet folyamatos frissítésekkel, újdonságokkal, a világ megváltoztatásával tesznek érdekessé” – mondta Henderson.

Tom szerint egyébként ameddig a GTA 5 és a GTA Online sikeres és eladásokat termel, még nagyon sokáig támogatni fogják a címet. Valószínűleg tehát az a terv, hogy a GTA 6 is akár több évtizedig fenntartható játéktér legyen, akár mondjuk egy WoW.

 

Sajnos bármennyire is nem fognak ennek örülni a rajongók, tulajdonképpen kiadói és fejlesztői szempontból ennek lenne értelme. Ez azt jelenti, hogy a világ játéktrendjeihez a GTA 6 folyamatosan tud majd alkalmazkodni, a létező világ frissítése gyorsabb folyamat, mint mindig friss részt készíteni.

Ez persze egyelőre csak spekuláció, nem lehet biztosra venni. Ugyanakkor az jól látható, hogy a Rockstar hasonlóan jár el a GTA Online kapcsán is, amit egyszerűen nem engednek el. A GTA 6 talán még annál is több konzolgenerációt fog megélni, mint a GTA 5. Szerinted ez jó ötlet?

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×