Nagy örömmel látjuk, hogy mostanában végre a bizonyos szempontokból hátrányos helyzetből induló játékosok is tudnak érvényesülni a COD színterén.

Elmondható, hogy a COD – és minden más játék – mögött álló csapat szorgosan igyekszik azon is alakítani, hogy szinte mindenkinek elérhető és élvezhető legyen a játék. Mindig lenyűgöző látni, hogy egy mozgássérült ember mennyire őrült játékokat hoz le, amiről sokan közülünk csak álmodhatunk.

A múltban láthattunk már hasonló “csodákat”, akik hihetetlen teljesítményt nyújtottak a lábukkal és egy kontrollerrel. A Luminosity Gaming pedig leszerződtette a népszerű fogyatékkal élő streamer RockyNoHands-t, miután a streamjei és klipjei vírusszerűen terjedtek az interneten.

Hihetetlen és egyben motiváló, hiszen tényleg azt mutatja, hogy bárki képes lehet rá.

A Twitch streamer Spear3FW is tökéletes példa lehet erre, aki mindig váltogatja a Warzone és a Cold War multiját. Soha nem hagyja, hogy a hátrányos helyzete befolyásolja a játékmenetét. Egy nemrég készült felvételen is egy szinte tökéletes 1v3 menetet láthatunk tőle:

 

 

Amint azt a streamje oldalán megjelenő statisztikák is mutatják, ez egyértelműen nem egy egyedi eset Spear számára. Mivel erős 2,59-es Warzone KD-val büszkélkedhet, és bizonyítja, hogy nem gyenge COD játékos. Egy Reddit-kommentben magyarázta el, hogyan játszik, és egyértelműen megtalálta a neki megfelelő módszert, amely egy Xbox-kontrollerrel működik.

Így nyilatkozott: „Ez a játék a legjobb, amit valaha is játszottam. Van egy hüvelykujjam (bal analóg, jobb analóg, ABXY irányítása), a másik kezemen pedig két ujjam, amelyek az RT, RB és LB irányításával foglalkoznak, a bal lábamat ADS-re emelem!”

Nem hangzik könnyű menetnek, de a kitartása csodás eredményeket szül!https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×