Hosszas várakozás és elhúzódott tesztidőszak után a mai napon végre megjelent a The Witcher: Monster Slayer, amiben bárki szörnyvadásszá válhat.

Különleges napra ébredhettek a The Witcher rajongók, hiszen ma (július 21.) végre megjelent a Pokémon Go babérjaira törő mobilos Monster Slayer.

A játékot arra alkalmas iOS és Android készülékekre lehet letölteni, természetesen az App Store-ból és a Play Store-ból. Ne ijedjetek meg, ha a játék fejlesztőjeként nem a CD Projekt RED lesz megjelölve, hanem a Spokko Sp., ők a CDPR egyik kisebb, külön csapata, vagyis az lesz a jó program.

Mire számíthatsz a The Witcher: Monster Slayerben?

 

Azt bátran el lehet mondani, hogy csak az alapötletet nyúlták a Pokémon Gó-tól, de egyébként majdnem minden másban egy ízig-vérig Vaják élmény. A játékban – a Pokémonnal ellentétben – nem csak simán elkapni kell a lényeket, hanem konkrétan meg kell velük küzdenünk. Ehhez természetesen segítségünkre lesznek a különböző főzetek, bombák és jelek, de a fegyvereinket is fejleszthetjük majd két csata között.

Némelyik szörny és boss felkutatása nem lesz olyan egyszerű, melyekhez nyomozós küldetéseket kell teljesítenünk, amiket a világban bóklászva vehetünk fel. A lények legyőzése után természetesen trófeákat is kapunk, amivel a Vaják képességeinket bizonyíthatjuk mindenkinek.

A játék ingyenesen elérhető, ezért sajnos, nem sajnos, de számítani kell mikrotranzakcióra. Ez igazából azt jelenti, hogy a játékkal is szerezhető aranyat vásárolhatunk magunknak, amit vélhetőleg a fegyvereink és tárgyaink fejlesztésére fogunk tudni elkölteni.

Kezdeti problémák…

Sajnos a Monster Slayer rajtja sem sikerült zökkenőmentesre. Szerencsére viszont nem olyan óriási a baj, csupán nem voltak felkészülve ekkora érdeklődésre, ezért sokaknál megadta magát a szerver, megállt a frissítés letöltése, vagy egyszerűen nem tudnak belépni a játékba. Ezt remélhetőleg hamarosan javítják.

Egy másik érdekes probléma, hogy a feltüntetett kritérium a játék futtatásához minimum iOS 12.0 és Android 7.0 – vagy ezeknél újabb rendszer megléte, de sokaknál ennek ellenére sem jelenik meg. Ez valójában azért van, mert maga a készülék nem támogatott – ha Androidos vagy akkor itt, ha pedig iOS-es, akkor itt tudod ellenőrizni a kompatibilitást.

Csatlakozz a The Witcher: Monster Slayer csoportunkhoz még ma!

Te kipróbáltad már a The Witcher: Monster Slayer-t? Hogy tetszett?


https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×