Hosszú idő után végre újra megszólaltak.

Manapság rengeteg játékosközösség alkalmazza az „R6/Fortnite/Warzone is dying” kifejezést, ha épp valami nem tetszik az adott játékkal kapcsolatban. Néhányan hajlamosak is elhinni ezt, főleg, hogy ezeknél a játékoknál nem érhetőek el publikus adatok, szemben pl. a Steamen fellelhető címekkel. A Fortnite számait megismerhettük már az Apple vs. Epic vitában, ezúttal az R6S-en a sor:

a Ubisoft konferenciahívásában több konkrétum is elhangzott kedd délután!

„sIeGe iS dYiNg” „dEaD gAmE”. I agree, adding 5 million players in 5 months, in a 6th year of support is practically life support
byu/Ice-Choc426 inRainbow6

 

Az egyik konkrét szám az összesített játékosbázissal kapcsolatos. A fejlesztők állítása alapján 75 millió R6S játékossal kalkulálhatunk az összes platformot együttvéve. Ez önmagában nem is lenne túl sokatmondó, de az elmúlt 5 hónapban 5 millió új játékost köszönthettünk a szervereken, ami már egy fokkal többet mutató mérőszám.

Így könnyen kijelenthetjük, hogy a Rainbow Six Siege mindent csinál, csak nem haldoklik. Ettől függetlenül az elmúlt időszakban több olyan változást is eszközöltek a fejlesztők, amelyek nem igazán jöttek be a közösségnek. Reméljük figyelik a felhasználói visszajelzéseket ezekkel kapcsolatban.

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×