Íme, amit a Fortnite 7. szezonjának végdátumáról tudni kell, többek között az is, hogy mikor kezdődik a 8. szezon és mi mindent hoz magával.

A Fortnite a 7. szezonban jár, és rengeteg izgalmas tartalmat fedezhetsz fel a frissítésben. Ennek ellenére néhány rajongó már előre várja azokat az új változásokat, amelyeket az Epic Games a Fortnite 8. szezonjának kezdetére tervez.

A 7. szezon izgalmasnak ígérkezik a sok lenyűgöző tartalommal, amelyekkel bővült. Ezek közé tartoznak a nagyobb pályaváltozások, az UFO-k és egy Superman skin.

Most jó néhány játékos már előre tekint a következő nagy frissítésre. Tömeges találgatások vannak arról, hogy mikor érkezik a 8. szezon, és hogyan fogja megváltoztatni a battle royale-t. Íme, amit tudunk róla.

Mikor ér véget a Fortnite 7. szezonja?

A neves adatbányász HYPEX szerint a Chapter 2, Season 7 Battle Pass 2021. szeptember 12-én jár le. Ha ez igaz, akkor a Fortnite 8. szezonjának indulása egy izgalmas, Halloween-témájú battle pass-szal érkezhet.

Az adatbányászok ezt az információt a játékfájlokból tudták kiszedni, miután az Epic Games ideiglenesen leállította a szervereket, amíg az új patchet implementálták. Ez a dátum azonban nincs kőbe vésve.

Előfordul, hogy a fejlesztők úgy döntenek, hogy több tartalmat adnak a battle royale-hez, mint amit korábban terveztek. Ha ez a helyzet, akkor előfordulhat, hogy a 7. szezont meghosszabbítják, hogy egy kicsit tovább tartson.

Mikor kezdődik a Fortnite 8. szezonja?

Általában az új szezon akkor indul, amikor az előző véget ér. Várhatóan a Fortnite 8. szezonja szeptember 13-án indul, közvetlenül a 7. szezon végét követően.

Azt még korai lenne megmondani, hogy a 7. évadnak lesz-e valamiféle látványos élő fináléja, vagy valamilyen szóló kiruccanás, amihez bármikor csatlakozhatsz. Remélhetőleg a mostani szezon egy emlékezetes befejezéssel zárul, amely elindítja a Fortnite 8. szezonjának kezdetét.

Egy élő esemény bevonása azonban általában nem változtatja meg a Fortnite szezonok kezdő és befejező dátumát a Battle Pass időzítője alapján, így a játékosok arra számíthatnak, hogy a fenti dátumot betartják, hacsak nem történik valami jelentős dolog a játék fejlesztésében.

Legyetek résen, ha bármi más információ elérhető lesz a számukra, rögtön értesítünk bennetek is.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×