Remélhetőleg az EA odateszi magát az idén és megmutatja, hogy igen is törődik a rajongókkal.

Az E3 véget ért, de a nagy játékbemutatók még mindig hátra vannak. A következő az EA Play Live bemutató július 22-én jön, amely híreket és frissítéseket ígér a kiadó, az Electronic Arts játékairól, többek között a Battlefield 2042-ről, az Apex Legendsről, a Lost in Randomról és esetleg a pletykált új Dead Space-ről.

Mivel a nagy bemutató hamarosan itt lesz, összeszedtünk mindent, amit tudnod kell arról, hogyan nézheted és mire számíthatsz.

EA Play Live – Hogyan nézheted?

Az Electronic Arts július 22-én, csütörtökön, 19:00 órakor tartja EA Play Live eseményét. Az előbemutató a leírás szerint „rövid” lesz, és egyfajta „összefoglalót” kínál majd az EA legújabb híreiről a bemutatót megelőzően.

pre-show valójában 19 órakor kezdődik, a fő bemutató pedig valamikor ezután. A GameSpot élőben közvetíti a bemutatót, illetve a YouTube-on keresztül, míg az eseményt az EA saját YouTube-csatornáján és az internet más pontjain is követhetitek.

Egy kis érdekesség: az információk szerint az esemény házigazdája a WWE-s Austin Creed lesz.

Mire számíthatsz?

Az EA Play Live a játékokról szól, amelyek az EA szerint a show „rendületlen fókuszában” lesznek. A rajongók „új játékmenet-felfedezésekre, néhány ajándéktárgyra és egyéb meglepetésre” számíthatnak.

A fő bemutató olyan játékokat érint, amelyek „nem a távoli jövőben, hanem hamarosan” fognak megjelenni. Ez megmagyarázhatja, hogy miért nem lesz jelen az eseményen az új Skate, valamint a Mass Effect, a Dragon Age és a Star Wars franchise következő darabjai.

Ami a várható látnivalókat illeti, az EA szerint az EA Play Live esemény „pörgős” jellegű lesz, és még több bepillantást nyerhetünk a Battlefield 2042 és Apex Legends további terveibe. Az EA emellett először fog felvételeket közvetíteni a hamarosan megjelenő EA Originals címéből, a Lost in Randomból.

Lehetnek még meglepetések is, ugratott az EA. Széles körben úgy vélik, hogy az EA az EA Play Live-on fogja hivatalosan is bejelenteni az erősen pletykált új Dead Space címet.

Ami a Battlefield 2042-t illeti

Az új, Los Angeles-i Ripple Effect stúdió végre leleplezi a vadonatúj módot. Azt tudjuk, hogy a rajongók által kedvelt Battlefield pályákat fog tartalmazni a franchise múltjából, de egyelőre másról nem sokat tudunk.

Ami az Apex Legends-et illeti…

Az Apex Legends esetében pedig várhatóan a Respawn fejlesztői leleplezik az új Legendet, amely a pletykák szerint egy Seer nevű karakter lesz, és további közelgő funkciókról, például a rangsorolt arénákról is beszélnek majd.

Ti várjátok már a Battlefield 2042 új módjának a bemutatóját?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

http://bit.ly/bf2042-leet

×