Ugyan magára a játékra még hónapokat kell várnunk, mégis érdemes átgondolni, kiket érdemes kiemelt figyelemmel követni egyes posztokon.

Korábban már írtunk róla, hogy mely villámléptű támadókkal érdemes nyitni majd a FUT 22-t, ma azonban a kapusok kerülnek kivesézésre egy táblázatban. Van is erre egy találó, kissé ódivatú mondás, ami úgy tartja, hogy az első lépés minden alkalommal: ‘végy egy jó kapust!’ Ennek a helytálló tézisnek fogunk ma eleget tenni egy útmutató keretében.

Lássuk a Fifa 22 legkirályabb portásait!

Mielőtt azonban belemennénk a táblázat szépségeibe, reméljük, a kövi címbe nagyobb relevanciával fognak bírni virtuális kesztyűs hőseink. Idén szinte megjósolhatatlan volt, melyik kapus mire képes valójában a játék mezején. Emiatt fordulhatott elő, hogy Nick Pope, vagy Aréola szerepelt legtöbbünk kapujában, akik egyaránt 82-es értékelést kaptak Kanadából, ami egy erős közép, felső kategóriát tesz ki az összmezőnyben.

Ideje bepillantanunk az általunk ajánlott portások listájába:

Játékos neve Klub
Gianluigi Donnarumma PSG
Alisson Liverpool
Ederson Manchester City
Jan Oblak Atletico Madrid
Thibaut Courtois Real Madrid
Marc-Andre ter Stegen Barcelona
Manuel Neuer Bayern Munich
Yann Sommer M’gladbach
Samir Handanovic Inter Milan
Wojciech Szczesny Juventus
Keylor Navas PSG
Hugo Lloris Tottenham Hotspur
Peter Gulacsi RB Leipzig

Különleges öröm megpillantani Gula nevét, aki ezen az EB-n is bravúr-parádézott, amivel megannyi góltól óvta nemzeti gárdánkat. Kis túlzással Eger Várát is bevédte volna anno. Természetesen egyik fent felsorolt GK lap sem lesz két fillér, jócskán bele kell majd nyúlni a pénzzel teli tarisznyánkba, ha valamelyiküket szeretnénk hátulra. 

Az alábbi összértékelések nem hivatalos adatokon alapuló számok, mindössze jóslatok az idei teljesítmények alapján.

Ár-érték győztes:

  • Gulácsi Péter – 86 OVR

Best Of GK in FUT 22:

  1.  Manuel Neuer – 89 OVR
  2. Thibaut Courtois – 90 OVR
  3. Jan Oblak – 91 OVR
  4. ter Stegen – 89 OVR
  5. Gigi Donnarumma – 87 OVR

Melyik liga csapatával tervezed elkezdeni a FUT 22-t? Esetleg hybrid-brigádod lesz?https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×