Az Epic Games ismét kitett magáért.

Az Epic Games a Fortnite v17.10-es frissítése után bizony nyári szünetre vonult és rendesen megvárakoztatta a játékosokat. Ma délelőtt végre ismét leálltak a szerverek, hogy a Staging szerverről áthozzák az éles szerverekre is a 17.20-as buildet. Több újdonságot már előre tudhattunk, hiszen maga a cég leplezte le ezeket:

  • Tudtuk, hogy érkezni fog Bugha Icon szériás skincsomagja, melyben outfitetet, back blinget, csákányt és még emote-ot is megtalálunk
  • Azt is tudtuk, hogy végre jön a teljesen személyre szabható slotrendszer, kiválaszthatjuk, hogy az 5 szabad hely közül milyen fegyvert preferáljon egy-egy slot. Régóta kérték a játékosok, végre ez is megérkezett.
  • A lámák lassabban dobják a materialt ezentúl
  • A Friend Chestek kevesebb töltényt és ritka fegyvert dobnak
  • A Friend Chestek nem dobnak többé Hand Cannon fegyvereket

Természetesen itt nem áll meg a fejlesztések sora, illetve rengeteg leak is napvilágra került, így ezek közül szemezgetünk!

Nézzük is mit tartogat számunkra a Fortnite v17.20!

Summer Ripley

 

Ripley gazdagodik egy nyári stílussal, nem csak az outfit, hanem a hozzá tartozó csákány is kap egy-egy stílust.

Új fegyver

 

Egyre több in-game felvétel kerül elő a Gravi-Tron fegyverről. Jó kérdés, hogy vajon milyen helyet foglalhat el kompetitívben.

Szivárvány

https://twitter.com/TweaBR/status/1417397741257330693

 

Tegnap már Bugha videójában többen is figyelmesek lettek egy szivárványra, nos úgy tűnik meg is érkezett a játékba, az Epic Games már valamit nagyon készít elő.

Social fül

 

Az Epic Games dolgozik a Social fül átdolgozásán is. Várhatóan ide kerülnek ki a kisebb és nagyobb eventek meghívói is majd.

Az új Back Blingek

https://twitter.com/TweaBR/status/1417392061456674821

Az új emote-ok

https://twitter.com/HappyPower/status/1417386985694638086

 

Új csákányok

 

Új skinek

Slip streamek visszatérnek?!

 

Az előző szezonból ismerős szélcsatornák fájljait módosította az Epic Games, így nagy eséllyel a jövőben velük is terveznek a fejlesztők.

Danger Zone & Hot Zone

Frissültek a fentebb említett skinek is, többé nem kell kihívásokat csinálnunk, hogy megkapjuk a kék stílusukat. Várhatóan hamarosan visszatérhetnek ők is az Item Shopba.

Új event!

 

A játékfájlokban találtak az adatbányászok egy új számlálót, melynek még nagy szerepe lesz a jövőben. Két szezonnyi kihagyás után végre ismét egy nagyszabású in-game event zárhatja majd le a Season 7-et.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×