Gyakorlatilag két hónap választ el minket a Fifa 22-től. Rengeteg rajongó kifejezetten szeretné, ha szeptembertől érkezne a világbajnoki mód.

Mivel már július vége van, a Fifában régóta tapasztaljuk az uborkaszezon hatását. Természetesen már mindenki tapsikolva, gyermeki lelkesedéssel várja a legújabb cím megjelenését. A játék egyenlőre béta-fázisban van, ám az EA-hez közelállóknak már javásban küldik a majdnem teljesen elkészült címet, hogy véleményükkel releváns, illetve élvezhetőbb irányba tereljék az aktuális alapot.

 

Ezen kívül léteznek az úgynevezett rajongói kívánságok, melyek két csoportra oszthatóak: reálisabb kérések, illetve az irreálisak.

Mai cikkünk egy kifejezetten realista rajongói zöngéről szól, ami a 2022 telén érkező Világbajnokságra reflektáló játékmód lenne, amit bizonyára örömmel fogadna a közösség, mi legalábbis mindenképpen. Eleve különlegesség, hogy a megszokott nyári lebonyolítás helyett jövőre télen kerül megrendezésre a kontinensviadal. A helyszínül szolgáló Qatar egyébként Sepp Blatter-Michel Platini bűnöző urak szerelemgyereke, akik lepasszoltak néhány világversenyt zsíros helyszínekre, országokba.

Idén sajnálatos módon elmaradt a hivatalos EB, Copá téma, mivel a PES-nél vannak a hivatalos liszenszjogok…

Emiatt hatványozottan kivan éhezve a Fifa közösség egy baró Wold Cup témára, amit például 2018 nyarán megkaptunk. Ekkor a menüből is indíthattunk ‘WC’ kampányt, de természetesen Ultimate Teamben is megtalálható volt egy különleges tartalom, mely frissítéssel csapódott a játékba.

Nagy kérdés egyenlőre, hogy mit fog lépni az ügyben az EA Sports, mivel hivatalos megerősítést még nem kapott a sokak által megénekelt, elvárt játékmód. Véleményem szerint egy ekkora marketint értékkel bíró tornát őrületes baromság volna kihagynia a gyártóknak, főleg azt tekintve, hogy a jogokkal is rendelkeznek. Szépen fel lehet tuningolni kozmetikumokkal a menüt FUT-on belül, ahol a csapatépítés is kissé másképpen zajlana. Tételezzük fel, hogy az egy kontinensről származó futballisták kapnának narancssárga linket, amennyiben nem egy nemzetiségűek. Értelemszerűen, akik egy nemzet égisze alá tartoznak, ők hyper-linket alkotnak egymással. Amely lapokra egyik feltétel sem áll fenn felsoroltakból, ez esetben piros vonalak rontják a vizuális élményünk.

Ha három dolgot kellene mondani, te miket vársz a legjobban a FIFA 22-től?https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×