Az Epic Games együttműködésben LeBron James-szel, egy rövid időre megnyitotta Los Angeles-ben a Fortnite taco boltot.

Los Angeles-ben biztos, hogy minden Fortnite rajongó epekedve várja, hogy kipróbálhassa az Epic Games battle royale játékának tacóját. A taco egy hagyományos mexikói étel, mely kukorica- vagy búzalisztből készült tortillába hajtott húsos töltelék. A játékból már ismert tacobolt most valóban megnyitja kapuit, ám sajnos csak limitált ideig, néhány napig lesz nyitva, aztán megszűnik.

Íme a Fornite Taco bolt Amerikában.

 

Persze nem ez az első alkalom, hogy az Epic Games elhoz valamit a való életbe a Fortnite világából. A Chapter 1 Season 5 alatt a játék ikonikus szimbólumai szintén megjelentek a való világban, majd egy héttel a Chapter 2 Season 7 előtt gabonakörök és óriásplakátok hirdették az új évad UFO-s tematikáját.

Mos, ahogy arról az LA Eater beszámolt, a Fortnite Taco store LeBron James együttműködésével jön létre. Az étterem neve El Rey’s Taco Tuesday, ám sajnos csak 3 napig tart nyitva, azon belül is csak pár óráig. Július 22-én pedig be is zár. A három nap alatt ráadásul mindig más helyre költözik.

Minden ingyenes

Ami viszont a legnagyobb meglepetés, hogy ezen rövid idő alatt minden ingyenes lesz a boltban, vagyis igen: ingyen lehet tacót enni. Az Epic Games először hívja meg ingyen ebédre az embereket, szóval aki esetleg LA-ben lakik, ne hagyja ki.

Te örülnél egy ingyenes Fortnite boltnak Magyarországon?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×