Rengeteg apró morzsányi szivárgás került ki  már a legújabb GTA részről, de vajon melyik valósul meg?

Most egy újabb GTA 6 szivárgás bukkant fel. A leak szerint a régóta pletykált Vice City vidámparkot, valamint az új rádióállomásokat találhatjuk majd meg a játékban. A GTA 6 fejlesztése továbbra is a legnagyobb rejtély a játékiparban, mind a Rockstar Games, mind a kiadójuk, a Take-Two hallgat róla.

A kiszivárogtatók és bennfentesek keményen dolgoznak, hogy megpróbáljanak néhány részletet megtudni az ikonikus franchise következő részéről. Ám egyesek azt állítják, hogy a megjelenésig még néhány év van hátra, attól függetlenül, hogy már régóta dolgoznak rajta.

Míg egyes kiszivárogtatók és rajongók megpróbálták elutasítani a szivárgásokat, rengetegen vannak azok is, akik megpróbálják igazolni, hogy néhány ezek közül valódi lehet. 

Nos, egy újabb nyom bukkant fel a „Quincy World” helyszín körül, amelyről sokan feltételezik, hogy egy vidámpark.

Ezúttal a szivárgás egy olyan reklámnak tűnik, ami a Fred’s Fun World számára készült – egy vidámpark, amin belül különböző területek vannak. Ezek egyike az a kiszivárgott ‘Quincy World’ helyszín, továbbá még viccesen elnevezett üzletek és attrakciók is vannak itt, amelyek illeszkednek amúgy is a GTA humorához.

4chan leak: Fred’s Fun World – "I saw the recent leaked map, this picture I took lines up with it." from GTA6

 

Ezen kívül egy másik szivárgás ugyanattól a névtelen felhasználótól azt állította, hogy számos játékbeli rádióállomást is felfedett – többek között Vice City kedvence, a Fever FM is visszatér.

GTA 6 állítólagos rádióállomásai

Néhány rajongó ezt a képet koncepciónak vagy inkább hamisítványnak tekintette. Feltehetőleg azért, mert látszólag vannak “feloldható” állomások is. Ezt többen is furcsállták.

Mint mindig, minden GTA 6-tal kapcsolatos leakkel érdemes azért még óvatosabban bánni.

Bár a „kiszivárgások” mindegyike összeállni látszik és értelmet nyer, lehet, hogy mind egy jól kidolgozott trükk része, hogy átverjék a GTA-rajongókat, vagy csak egy hihetetlenül részletes koncepcióról van szó. Várnunk kell és meglátjuk.

Mindenesetre a rajongók lassan beleőrülnek a várakozásba, elvégre lassan 8 éve, hogy megjelent az utolsó GTA.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×