Péntek alkalmával élesedett az új promóció, mely csupa már korábban megkedvelt lapra alapoz, valljuk meg izgalmas ez a színes felhozatal.

Valljuk meg őszintén lassacskán egy év elteltével nem egyszerű fenntartani a Fifa közösség érdeklődését, ennek ékes példája, hogy többen már több hete, hónapja kiégtek a 21-es címből. Az EA természetesen gőzerővel dolgozik ilyenkor is a relevancia erősítésén, ami legtöbbünknél szépen be is válik. Ehhez újabban a Futties eventet választották fegyvernemként a kanadiak, ami igen impozánz húzásnak bizonyul.

Tradicionálisan jelenik meg a Futties, már hosszú évek óta és az eddig bevezetett megannyi promóció legkívánatosabb lapjainak egy részét foglalja magába!

A Best Of Part 1 jeligével ellátott első kör, nem kevesebb mint 100 lapot élesített újra csomagjainkba. Érdekes kombinálás ez, ugyanis jelenleg nyithatunk a már jól megszokott random Csomagokból, de maradt a Preview formula is. Hozzá kell tenni, hogy nem gondolnám gyakori választásnak a zsákba macska utat, mikor biztosra is mehetünk feles Coin fecsérlése helyett.

Természetesen ahogy minden egyes eventnek itt is megvannak az úgynevezett Headliner lapok, melyekkel ezer szállal csábítanak minket a nyitogatásra, gyűjtögetésre! 

A legizgalmasabb nyitási lehetőségek egyértelműen a visszatérő TOTY lapok, melyekből CR7, KDB, Ramos, illetve Van Dijk is eshet egy adott Csomagból, vagy Futties Pickből! Mellettük említést érdemel Ansu Fati Future Stars kártyája, valamint Mané Freeze variánsa is könnyedén lelki szemeink elé tárulhat, írtó ütős lap.

Az EA ezúttal volt olyan rendes és még ajándék paklikkal is elátta a játékosokat hűség alapján kimérten! Az egész Futties őrületről itt olvashatsz nővebben az EA hivatalos oldalán!
https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×