A PC, PlayStation, Nintendo Switch és az Android eszközökhöz 4 az 1-ben vezeték nélküli USB-C kapcsolattal újít a Barracuda X.

A tartós kényelemmel, erőteljes meghajtókkal és kristálytiszta hangú mikrofonnal megtámogatott, valódi sokoldalúságot és szabadságot kínáló Barracuda X egy univerzális, 4 az 1-ben vezeték nélküli fejhallgató, amely kompatibilis a PC, PlayStation, Nintendo Switch és Android eszközökkel.

Számos modern, vezeték nélküli fejhallgatót vagy otthoni, vagy útközben történő használatra terveznek, az eszközök közötti váltás pedig hosszadalmas folyamat lehet, ahol Bluetooth-on keresztüli párosítás – és annak törlése – gyakran kapcsolódási problémákhoz vezet. A Barracuda X a könnyű használat és a sokoldalúság jegyében lett megtervezve – megbízható, rendkívül alacsony késleltetésű vezeték nélküli kapcsolatával, kényelmes, elegáns és ergonomikus kialakításával, erőteljes Razer TriForce meghajtóival, valamint levehető, a Discord által tanúsított Razer HyperClear Cardioid mikrofonjával tökéletes all-in-one megoldás a többplatformos játékhoz.

„A többplatformos használatúként hirdetett mikrofonos fejhallgatók közül sok eszköz ezt csak vezetékes kapcsolattal tudja megvalósítani.” – nyilatkozta Alvin Cheung, a Razer periféria üzletágának alelnöke. „A Razer Barracuda X egyesíti a nagy teljesítményű gamer-funkciókat, és a valódi 4 az 1-ben, vezeték nélküli csatlakoztathatóságot a lifestyle fejhallgatók dizájnjával és könnyű használhatóságával. Az eredmény egy többcélú, mikrofonos fejhallgató, amely tökéletes az egész napos játékhoz, függetlenül attól, hogy milyen platformot használsz, vagy épp hol vagy.”

Egy design mind felett

A Barracuda X-et az alapoktól kezdve egy olyan sokoldalú, többplatformos fejhallgatónak fejlesztették, amely nagy hangsúlyt fektet a stílusra és a kényelemre. A Razer mérnöki csapata többéves szakértelmét felhasználva integrálta a Razer iparágban vezető hangtechnológiáit egy olyan kényelmes, vezeték nélküli gamer fejhallgatóba, amely egyaránt alkalmas beltéri és kültéri használatra.

A Barracuda X szerteágazó tervezési folyamata során az illeszkedés, a kényelem és az egyszerűség állt a középpontban. Ennek eredményeként született meg a konkáv felületű kialakítás, amely a karcsú, elegáns megjelenés érdekében ötvözi a kisebb tömeget, a letisztult vonalvezetést, valamint a fülpárnák és a fejpánt harmonikus illeszkedését. Az alacsony profilú fülpárnák olyan szögben helyezkednek el, hogy minden fülformához alkalmazkodjanak, és a személyre szabott illeszkedés érdekében beállíthatók és elforgathatók. A plüss memóriahab fülpárnákkal, valamint a – nyomáspontoktól mentes viselet érdekében – vastag, puha és könnyű fejpánttal ellátott Barracuda X mindössze 250 g tömegű, így tökéletes az egész napos kényelmes használathoz.

Zökkenőmentes játékélmény

A Barracuda X már alapból rendelkezik az összes szükséges tartozékkal, amely szükséges a tökéletes többeszközös élményéhez. A Barracuda X multiplatform-képességeinek központi eleme a Razer HyperSpeed Wireless USB-C Dongle (vezeték nélküli USB-C adapter), amellyel a Barracuda X problémamentesen csatlakoztatható a PC, PlayStation, Nintendo Switch vagy Android eszközökhöz, plug and play hardverként – párosítási folyamat, szoftver- és illesztőprogram letöltése nélkül.

Gondolva azokra az esetekre, amikor nem áll rendelkezésre USB-C csatlakozás, a Barracuda X dobozában megtalálható egy USB-C – USB-A adapterkábel, amely ideális a PC-vel, vagy dokkolt Nintendo Switch konzollal történő használathoz, a további kompatibilitás érdekében pedig egy 4-pólusú, 3,5 mm-es csatlakozó is elérhető, ha esetleg analóg csatlakozásra lenne szükség. A Barracuda X-hez emellett egy USB-C-USB-A töltőkábel is tartozik, az akkumulátor élettartama pedig akár 20 órás folyamatos használatot is lehetővé tesz.

Finomhangolva a teljes hanghűséghez

A Barracuda X a Razer legújabb hangtechnológiáival rendelkezik. A Razer TriForce 40 mm-es meghajtók révén a Barracuda X csúcsminőségű hangteljesítményt nyújt a világos és tiszta hangzás érdekében, a magával ragadó hangélményt pedig az egyedileg hangolt magas, közép és alacsony frekvenciatartományok biztosítják, amelyek gondoskodnak a tisztább szopránokról, a gazdag középfekvésű hangokról, valamint az erőteljes basszusokról.

A levehető Razer HyperClear Cardioid mikrofonnal rendelkező Razer Barracuda X rendkívül tiszta hangminőségű kommunikációt tesz lehetővé, függetlenül attól, hogy milyen platformon játszol. A Barracuda X mikrofonja a hátulról és oldalról érkező környezeti zajokat még nagyobb mértékben kiszűrő, jobb hangszigeteléssel, az alacsony frekvenciaválaszt lehetővé tevő megnövelt érzékenységgel, valamint a hangtisztaságra és a pontos hangfelvételre optimalizált kialakítással rendelkezik.

A Barracuda X vezeték nélküli gamer headset az a mikrofonos fejhallgató, amellyel mindenen játszhatsz: sokoldalúságával, könnyű kialakításával, valamint az egyszerű, plug-and-play vezeték nélküli kapcsolattal zökkenőmentes 4 az 1-ben használatot tesz lehetővé PC, PlayStation, Nintendo Switch és Android eszközökön.

 

Árcédula

A fejhallgató 99,99 eurós ajánlott fogyasztói áron lesz kapható az európai régiókban.

 

×