A tavalyi évben nagyot ment, az ideiben csak epizód szerep jutott neki, de most újra játszhatunk Alex Telles egyik legerősebb lapjával.

Tavaly szeptemberben az utolsó átigazolási napon jelentették be Alex Telles szerződtetését Manchesterben. A FIFA játékosok nagyon kedvelték a brazil hátvéd lapját korábban, a FIFA 20 alatt ráadásul rengeteg speciális lapot is kapott. A 21-es karrierje már kevésbé volt emlékezetes, mindössze egy OTW lapot kapott idén Alex Telles.

Év végére újra felidézhetjük fénykorát, méghozzá egy vadi új FUTTIES kártyával. A lapért két csapatot kell összetennük, amely egy 84-es, valamint egy 82-es keretből kell álljon, így összesen nagyjából 140 ezer zsetont kell kifizetnünk, ha szeretnénk a lapot 0-ról felépíteni.

Egy picit talán többre számítottam idén a braziltól, de Luke Shaw, avagy ahogy az EB alatt is becézték Shawberto Carlos remek idényt produkált, így sok esélye nem is volt az ikonikus FIFA lapnak. Ha igazak a hírek jövőre akár egy másik klub színeiben láthatjuk viszont, ha a Manchester United belemegy a kölcsön ajánlatba.

Én személyesen örülnék, mert a FIFA-ban mindig is szerettem használni a kártyáját. Év elején az arany lapjával jól elbóklásztam, de sokáig nem zavarta a vizet a metában.

Szerintetek mi lenne a helyes döntés Telles számára?

×