Hét aktív esportolói év után végleg felhagy a profi karrierrel a Fnatic egykori mid lanere Febiven. Felidézzük a játékos karrierjét.

Hét év után végleg abbahagyja profi karrierjét Febiven, a Fnatic egykori legendás mid lanere. Pályafutása végén a Fnatic másod csapatában a Fnatic Risingban játszott, de az LEC-ben már nem kapott szerepet.

Febiven összesen 420 mérkőzésen lépett pályára és 56%-os győzelmi rátával zárt. Először a H2k színeiben mutatkozott be az élvonalban, ahonnan 2015-ben leigazolta a FNC. 2016 végén elhagyta a szervezetet majd egy rövid ideig ismét az H2K-ben versenyezett, ezután költözött Amerikába a Clutch Gaminghez. Karrierje végére visszatért Európába a Misfitshez. A legsikeresebb éve egyértelműen a 2015-ös FNC éra tekinthető. A tavaszi szezont megnyerve részt vehetett az MSI-on. Visszatérve a nemzetközi tornáról az org egy hibátlan nyári szezont zárt és sikeresen beállították a 18:0-ás alapszakaszt. A világbajnokságon végül csak az elődöntőig jutott a szervezet.

Kedvencei a controll magek voltak, így leginkább Azirjáról, Xerath-ról, vagy Oriannájáról emlékezhetünk rá. Hogy mi a terve Febivennek a jövőben azt még nem tudni, de nagyon sok játékos került az elemző pult mögé, vagy csak a szervezetek edzői gárdájába, így nem lepődnénk meg, ha még hallanánk a hollandról a jövőben.

Te szeretted Febiven játékát?

×