Ezen a héten nem egy, hanem két objective lapot is kifarmolhatnak a még aktívan játszó FIFA játékosok. Érkezzen hát Alessandrini az igazi ratking.

Pénteken elindult a FUTTIES promó, amelyben visszatekintünk egy kicsit a FIFA21 idei évére. Ezúttal egy novemberi lapot idézünk fel. Íme a Flashback Alessandrini felújított változata.

Lássuk milyen feladatokat kell elvégeznünk a labda megszerzéséhez:

  • Scoring Flair – Rúgj gólt kapás lövésből három különböző Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • Technical Dribbler – Adj 7 gólpasszt legalább 4 csillagos trükkmozdulattal rendelkező játékossal Squad Battles (legalább World Class nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • Creative Outlet – Adj gólpasszt támadókkal 3 különböző mérkőzésen through ball segítségével Squad Battles (legalább World Class nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • French Firepower – Rúgj gólt 10 különböző mérkőzésen francia játékossal Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals meccsen.

Mivel már július van annyira azért nem nehezek a feladatok. Viszonylag hamar megcsinálhatjuk ráadásul Tavernierrel párhuzamosan is elvégezhetőek a feladatok.

Én a novemberi verziót viszonylag rövid ideig használtam. Szerencsére nem volt olyan komoly befolyással a játékra, mint anno, de azért most egy picit felülhetünk a nosztalgia vonatra.

Te megcsinálod Alessandrini lapját?

×