Bár Gibraltar erejét egyáltalán nem szabad lebecsülni a Respawn mégis úgy gondolja, hogy több mindent ki tudnának hozni a karakterből.

Gibraltar az egyik legmeghatározóbb ereje a játéknak. A kompetitív meccseken a választási rátája nagyjából 80 és 100% között szerepel, de a casual játékosok körében csupán 4%-ban bukkan fel. Mivel a verseny meta meghatározó része, így a fejlesztők nerfelni szeretnék, ezzel azonban teljesen eltüntetnék a karaktert.

Ezt egyáltalán nem szeretnék a Respawn munkatársai így Gibraltarból máshogy akarnak népszerűbb karaktert csinálni. A cél az lenne, hogy egy sokkal önzőbb kitet kapna, amivel a solo játékosok népszerűségénél megugrana a választási rátája.

John „ JayBiebs” Larson július 12-én nyilatkozta, hogy a Dome of Protection a játék egyik legjobb képessége, amely képes a harcok kimenetelét teljesen megváltoztatni, de nem egészséges, hogy ennyire a két véglet a hős választási népszerűsége. Népszerűbbé akarják tenni, mindemellett, hogy csak minimálisan nerfelik.

Hogy pontosan erre mi lesz a megoldás? Szerintem még a fejlesztők se találták ki. A Cloud9 játékosa Zach Mazer például életerő adna a Dome-nak, így akár könnyebben eltüntethetjük, ha valaki rendszeresen bebújna mögé.Szerinted mi lenne a jó megoldás?

×