A Simpson család a modern idők Nostradamusa, évekkel ezelőtt sok más mellett még a Virgin Galactic és Richard Branson űrrepülését is megjósolták.

Mint kiderült, a Simpson család nézői és rajongói már évekkel ezelőtt láthatták, hogy a Virgin-cégcsoport 70 éves vezetője, Richard Branson tényleg kijut majd az űrbe. Történt ugyanis, hogy a 25. évad 5. részében egy rövidke jelenetben azt láthattuk, hogy Branson egy sokablakos űrhajóban lebeg.

A Simpson családra már sokszor hivatkoztak úgy, mint a médiumra, amelyik pontosan megjósolja a jövőt – nem is véletlenül. Többször jöttek be az inkább gegeknek szánt poénok, mint Trump elnöksége, a Disney – Fox felvásárlás, Siegfried és Roy tigristámadása, Lady Gaga akrobatikus Super Bowl félidei showja és Kamala Harris beiktatási öltözéke.

Az epizód mintegy 6 évvel az esemény előtt, 2014-ben volt látható először, Branson viszont 2021. július 11-én repült az űr peremére.

Mindez még a Virgin Galacticnak is feltűnt, egy Twitter posztban külön fel is hívták rá a figyelmünket:

Míg sokan Nostradamusnak tartják az alkotókat, addig Al Jean producer jóval szerényebb véleménnyel van a jelenségről. Szerinte ugyanis mindössze arról van szó, hogy annyi nagyszerű ember dolgozott a népszerű rajzfilmsorozaton, hogy a remek ötleteikből – a nagy számok törvénye alapján – elkerülhetetlen volt, hogy egynéhány tényleg be is váljon.

Trump elnökségét azzal magyarázta, hogy már akkor is a közbeszédben volt, hogy Donald Trump egyszer majd elindul a választásokon, maga is többször beszélt már ezekről az ambícióiról, ők pedig csak berakták ezt az egyik részbe.

Branson valamikori utazása sem volt olyan elképzelhetetlen, hiszen a milliárdos vállalkozó már 2004 óta lapátolja a dollármilliárdokat a Virgin Galactic űrturisztikai projektjébe, ami az utóbbi pár évben már a tesztfázisba is eljutott.

via – anewspost, Movieweb

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×