James Tavernier az év felében meghatározó lapja volt a játéknak. A FUTTIES alkalmával visszatér, hogy méltó módon emlékezzünk meg róla.

Elindult a FUTTIES promóció, mely a FIFA 21 lezárást hivatott előkészíteni. Az év speciális lapjai újra elérhetőek a csomagokban, így mindenki nyithat TOTY, Freeze, vagy akár Rulebreakers lapot is. Emellé érkezett egy Objective is, aki nem más, mint James Tavernier.

Az angol jobbhátvéd SBC-je a Headliners promóció alatt érkezett, és én fél percet se gondolkoztam azon, hogy kiszedjem a lapját. A két InForm lapja nagyon sok csapatnál a kezdőben, de valahol a padon foglalt helyet. A jobb hátvéd mindenhol bevethető volt, nálam például egy kiváló box to box középpályásként szántotta fel a gyepet. Az idei első Elite WL rangomat is neki köszönhettem, szóval igazán remek emlékek párosultak eme csodás lap mellé. Most a felturbózott változatát te is megszerezheted, csak kövesd ezeket a feladatokat.

  • Captain Fantastic – Rúgj gólt védővel 6 különböző Squad Battles (legalább World Class nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • Assist machine – Adj 15 gólpasszt Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • Quality Deliveries – Adj gólpasszt beadásból 4 különböző Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • English goals – Rúgj gólt angol játékossal 12 különböző Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals meccsen.

Ezek után feloldjuk Tavernier Futties lapját. Az árak jelentősen beestek, így most már mindenki építhet magának egy álomszerű csapatot, amibe szerintem James Tavernier is könnyen befér.

Te még játszol aktívan a játékkal, vagy már a 22-re hangolódsz?

×