Egy friss szivárgás szerint nem csak skint kaphatunk, de még egy Ariana Grande skin is érkezhet az Epic Games battle royale játékába.

Ali várjuk már, hogy egy újabb ismert sztár énekeljen nekünk a Fortnite-ben. Ha lehet hinni a szivárgásoknak, nem kell már sokat várni, hiszen hamarosan Ariana Grande lép a Fortnite virtuális színpadára. Nemrég az Epic vs Apple vita alatt számos kollaboráció tervére derült fény, kezdve anime karakterektől egészen ismert popsztárokig.

Természetesen ezer ilyen crossover ötlet lehet az Epic tarsolyában, de nem garantált, hogy ezek mindegyike megvalósul. Bár ezek közül LeBron James nemrégiben bekerült, bebizonyítva, hogy nem reménytelen a helyzet. A FortniteLeaks Reddit oldalán megosztott új szivárgások szerint

Ariana Grande hamarosan megjelenhet a Fortnite-ban, annak ellenére, hogy sokan azt hitték: a tervet tavaly elvetették.

[MOD POST] Big News Dump From A Leaker from FortniteLeaks

 

A névtelen kiszivárogtató, aki korábban helyesen jósolta meg Superman, Rick Sanchez, LeBron, sőt a 6. évad Foreshadowing Questek megjelenését, azt állítja:

az Ariana Grande skin hamarosan érkezik, és játékon belüli koncertje is lesz.

Mivel Travis Scott és Marshmello korábbi Fortnite koncertjei rendkívül sikeresek voltak, nem meglepő, hogy az Epic Games több ilyen szeretne. Ez a szivárgás azonban nem az egyetlen érdekesség: sokan sejtik, hogy új Justice League és Suicide Squad skinek is úton vannak.

Te örülnél Arianának?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×