Már ha a kőkemény alapjáték kihívásai nem lennének elegek.

A Mars első telepesei megfeszített munkával gyakorlatilag fél életüket szkafanderben töltve ingáznak a bolygó felszíne és az űrállomások között, hogy megszerezzék és egyensúlyban tartsák a szűkös erőforrásokat, melyek  a kolóniák fennmaradásához és fejlesztéshez szükségesek.

Ebbe a korántsem idilli, ám igen törékeny képbe csattannak bele az idegenek, akiknek érkezéséről már szóltak ilyen-olyan összeesküvés-elméletek. És ezek az idegenek egyáltalán nem jó szándékúak, a földjeinket akarják, minden bolygón, ami a Naprendszerünkben forog, és amit már belaktunk.

Az On Mars (mely A Mars címmel remélhetőleg még idén megérkezik magyarul is a Delta Vision jóvoltából, hamarosan indul nálunk is a shopban az előrendelése) első kiegészítője négy új játékmódot, fejezetet ad az alapjátékhoz.

Az elsőben egy játékos alakítja az idegeneket, az összes többi ellene játszik. A másodikban aztán már nem is az idegenek a közös ellenség, hanem egy ismeretlen járvány. A harmadik is teljesen kooperatív, ám ekkor gyanús áramkimaradásokban és épületrombolásokban manifesztálódik a közös ellenség, vagyis az idegenek.

A negyedik fejezet/mód tűnik a legkomplexebbnek és legizgalmasabbnak. Szólóban és koopban is le lehet játszani, és az alapjátékban is bennelévő öt egyedi célból négyet kell teljesíteni, de csak 15 kör van rá. Az egészet pedig az idegenek szabotázsakciói nehezítik.

Az On Mars: Alien Invasion Kickstarter-kampányából még két hét van, és a kitűzött 75 ezer dollár nyilván megvan, az kábé lehetetlen, hogy egy Vital Lacerda-cím kampánycélja ne teljesülne pár nap alatt. Sőt, a duplázás is megvan, eddig 180 ezer dollár gyűlt össze több mint 3000 támogatótól.

Az On Mars magyar kiadásának előrendelése hamarosan indul a shopban!

És ez is lesz nálunk is:

Máris bejelentették a közel 7 millió dollárból készülő Witcher társas magyar megjelenését

×