A PUBG nemrég egy új egy új pálya bevezetésével új funkciókat is bevezetett, ami lehetőséget ad a játékosoknak újjáéledni. De mi lesz ennek a jövője?

A már új néven elérhető PUBG, vagyis a PUBG: A Battlegrounds nemrég igen komoly frissítéseket kapott. Nem csak új pálya került be Taego személyében, de több újjáéledési lehetőséget is kínálnak a pályán. Ez a Comeback BR, amit sokan a Warzone Gulag-rendszeréhez hasonlítanak, a másik pedig az önélesztés, a Self-AED. Az első egy visszatérési lehetőséget kínál azoknak, akik a meccs adott szakaszában halnak meg, a másik pedig egy felvehető eszköz, ami felhúz minket, ha knockosak leszünk. Bár mindkét funkció hónapok óta fejlesztés alatt áll, és kizárólag Taego mapon elérhető, ez az exkluzivitás nem tart majd örökké.

A játékosoktól is függ, kibővítik-e a funkciókat más pályákra.

Jelenleg ha valaki Taego mapon Duóban és Squadben játszik, akkor halála után egy Comeback Arénába kerül. Persze más elhullott játékos is ide kerül, így csak az térhet vissza majd a rendes meccsbe, aki túléli az adott várakozási időt. Persze ide is csak akkor lehet kerülni, ha van még élő csapattársunk. A Self-AED valamivel egyszerűbb megoldás. Itt elég felvennünk a földről egy elemet, ami majd felhúz minket, valaki knockolna, csapattársak segítsége nélkül.

Taehyun Kim a ComicBook.com-nak adott interjúban elmondta, hogy a Comeback BR és az Self-AED is kb. 6 hónapja fejlesztés alatt áll.

Akkor kezdünk el ezeken a funkciókon dolgozni, amikor Taego map fejlesztése elindult” – mondta. „Körülbelül 6 hónapig dolgoztunk a funkciókon.”

Ez a két funkció jelenleg csak a Taegóra korlátozódik, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne jelenhetne meg más pályákon is. Ez persze azon is múlik, hogy a játékosok mennyire elégedettek a rendszerrel.

„Azt hiszem, hogy a Comeback BR ​​még nem teljesen kiforrott funkció. Folytatjuk a fejlesztését, és fontolóra vesszük egy másik pályán a bevezetését, ha ez a PUBG: Battlegrounds metája lesz.”

Maga Taego sorsa is vita tárgyát képezi. A PUBG ugyanis az elmúlt pár szezon során cserélgetni kezdte az elérhető mapokat. Egyelőre még a fejlesztők sem tudják, hogy mi lesz Teago és a funkciók sorsa, de gyanús, hogy megmaradnak, sőt átterjednek a játék többi részére is.

Örülnénk ennek?

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×