Egyszerű, de nagyszerű trükköt találtak a játékosok.

Az elmúlt napokban egy új Lucio trükkre bukkantak az Overwatch játékosok. Néhány beavatott már lehet hosszú évek óta is ismerte, netán használta is, ám a nagyközönséghez csak McMagicMarvOW videója után jutott el az egyszerű, de nagyszerű trükk.

Így hitetheted el ellenfeleiddel, hogy Lucio ultimate képességet rosszul/idő előtt használtad el!

 

A Sound Barrier névre keresztelt ulti talán az egyik legjobb defenzív képesség a support hősök hasonló képességeit elnézve. A „let’s break it down”-t meghallva az ellenfeleink egyből realizálják hogy elhasználtuk, melynek tudatában az ellenfél csapata megfelelő válaszlépésekkel készülhet.

A fenti videóban azonban megnézhetjük, hogyan és mely helyeken használhatjuk csapdaként is a Sound Barriert. McMagicMarv rájött, hogy rengeteg spotban késleltethetjük az ultimate aktiválódását, így könnyedén kicsalogathatjuk ellenfeleink rejtett kártyáit is, miközben valójában még ki sem ment a képesség. Könnyen azt hihetik, hogy rossz helyen nyomtunk rá a gombra. Természetesen a végtelenségig így sem húzható a dolog, de míg földet nem ér a karakter, addig nem fog aktiválódni a Sound Barrier.

Ti ismertétek ezt a trükköt?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×