Ugyan még tart a Fifa 21 széria, de sokak fejében már bizonyosan megfordult, kikkel lehet érdemes betömni az első szekció szerepeit a következő kiadásban.

A futballban bizony a legtöbb esetben a támadókra hárul a legerőteljesebb rivaldafény, ami góljaik mennyiségét, fineszes megoldásaik minőségét tekintve egyáltalán nem meglepő tény. Képesek egymaguk eldönteni a maguk klubjuk mérkőzésbeli sorsát, persze a megfelelő kiszolgálás legtöbbször egy sorral hátrébb születik.

Mai cikkünkben kifejezetten azokat a középcsatárokat válogattuk ki nektek, akik a legmagasabb minőséget képviselik a Fifa 22-ben.

Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy míg a különféle tornák alkalmával is mindig akad egy-egy ‘fekete ló’ csapat, addig a FUT-ban is jelen vannak a kisebb értékeléssel megáldott fenegyerekek. Idén ilyen volt Rodrigo, Teixeira, avagy Richalison kártyája. Ez ilyen fajta ‘rejtett-meta’ lapok kilétére mindig a megjelenés után kapunk egyöntetű választ, előtte nehéz megmondani, kiben mi rejlik 80-as, vagy az alatti összértékelés esetében. Természetesen a legjobb értékeléssel bíró csatárok, valamint a leggyorsabbak közt létezik egy nem is olyan csekélyke keresztmetszet!

Szerintünk ők lehetnek a legkegyetlenebb ST/CF lapok jövőre:

Játékos neve Klub
Lionel Messi Barcelona FC
Kylian Mbappe PSG
Harry Kane Tottenham Hotspur
Robert Lewandowski Bayern Munich
Erling Haaland Borussia Dortmund
Karim Benzema Real Madrid
Luis Suarez Atletico Madrid
Cristiano Ronaldo Juventus
Paulo Dybala Juventus
Antoine Griezmann Barcelona FC
Romelu Lukaku Inter Milan
Ciro Immobile Lazio
Joao Felix Atletico Madrid

Itt hadd szögezzem le, hogy nagyon remélem Messi CF poszton kerül majd a 22-es címbe, mivel több formáció is megújul majd, amikbe CAM, CF lapok kellenek majd. Lukakunak kijárna végre egy igazán komoly alaplap, aminek nem botrányos 75-ös szám illetlenkedik a neve alatt.

Ők lehetnek a FUT 22 leggyorsabb csatárai:

Játékos neve Klub
Inaki Williams Athletic Club
Pierre Emerick Aubameyang Arsenal
Frank Acheampong Shenzhen Kaisa
Patson Daka Leicester
Timo Werner Chelsea
Roderigo Moreno Machado Leeds United
Keita Balde AS Monaco
Kylian Mbappe PSG
Cristiano Ronaldo Juventus
Anthony Martial Manchester United
Josef Martinez Atalanta United
Emmanuel Boateng Dalian Pro

Természetesen néhány kivételtől eltekintve senki sem milliomosként csapódik a játékba, tehát érdemes keresni a kisebb értékekkel bíró, ám mérhetetlenül gyors kártyákat, amikkel sajnos minket is az őrületbe kergetnek majd. Ilyen Josef Martinez, Boateng, Keita Balde, illetőleg Daka kártyája, utóbbi ráadásul Premier League  tagságra váltott! Beépíthetőség szempontjából cseppet sem elhanyagolható, hiszen zambiaiként sok minőségi társat nem lehet találni mellé linkelni.
https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

 

×