Szivárgásokból egyesek már tudni vélik, hogy hogyan nevezik majd a Rainbow Six: Siege Y6S4 szezonjának új operátorát.

Annak ellenére, hogy jelenleg a Rainbow Six: Siege hatodik évének második szezonját éljük, egyes szivárgások már bemutatták, hogy mire számíthatunk a legközelebbi, harmadik szezonban. Ha ezeknek hihetünk, a következő operátor elvileg egy transznemű operátor lesz, Osa. A harmadik évad neve pedig eddig úgy tűnik, hogy a Crystal Guard nevet viseli majd. Nemrég azonban az ismert szivárogtató, Zer0Bytes_ a Y6S5 operátorról is megtudott valamit.

Az ír származású Thorn lehet az új operátor.

Zer0Bytes_ nemrégiben az új Y6S4 operátor teljes BIO-ját feltöltötte a Twitterre, melyből az derül, hogy hogyan is csatlakozott Thorn a Rainbow Six alakulatához. Ebből sajnos egyelőre nem derül ki, hogy a karakter milyen eszközöket kap majd, de megtudhatjuk, hogy a hölgy honnan származik és milyen tapasztalatokat szerzett.

Brianna Skehan „Thorn” – egy védekező operátor, aki az Emergency Response Unit katonája. Június 18-án született (28 éves).

Thorn egyébként egy kis ír farmon nőtt fel, ahol a lóversenyek mellett katonai kiképzésben vett részt. Amikor nem bátyáival edzett, segített a szüleinek. Nem sokkal később belépett a defence force-hoz, az Emergency Response Unithoz. Ha érdekel Brianna teljes története, olvasd el a fenti szivárgást.

Való igaz, hogy a legnagyobb kérdés persze az, hogy az új karakter milyen képességet, eszközöket kap majd. Szerinted milyen operátorra lenne szükség? Lehet, hogy ő lesz a korábban pletykált új pajzsos operátor?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×