Nem babra megy a játék.

Kétségtelen, hogy az utóbbi napokban szinte csak csalókkal összefüggő Warzone hírekkel találkozhatott az ember. Nem véletlen ez, hiszen rengeteg csalás özönlötte el a piacot, a konzolos csalásoktól egészen a legújabb, „UAV cheat” névre hallgató programokik.

Nos, az Activision megelégelte a dolgot és máris akcióba lendült!

 

Pár óra alatt sikerült megértetniük a legmodernebb PlayStation 5 és Xbox Series S/X csalások fejlesztőivel, hogy bizony elég komoly megtorlások lesznek, ha nem hagyják ott a saját kis projektjüket. Esélyes, hogy elég komoly jogi érveket és potenciális következményeket sorakoztattak fel a programozóknak, hogy ilyen hamar megadták magukat az óriáscégnek. Az Activision nem véletlenül támadta meg őket szinte azonnal, hiszen egy igazi újgenerációs csalást ígértek. Valószínűleg detektálni sem lehetett volna a cheatet és még AI-t is bevetettek a készítők:

 

Remélhetőleg ez csak a kezdet volt és a cég a PC-s játékosokról sem feledkezik meg. A privát csalásokat szinte esélytelen, hogy elkapják, de talán a legnépszerűbb számítógépes csalóprogramokat is lelőhetik a fentihez hasonló módon. Az Activison a fenti akcióval bizonyította, hogy ha kell, akkor bizony tud kemény is lenni.

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×