Maguk a fejlesztők segítenek a hackereknek a textúrát mellőző skinekkel.

Úgy tűnik azért a Rainbow Six Siege csalásvédelme sem hibátlan, a BattlEye és a szerveroldali szkriptek sem fognak meg mindent. Sokszor egy ártatlanabbnak vagy épp túl egyszerűbbnek tűnő csalást sem feltétlenül jelez annak a beépített rendszer. Az utóbbi napokban, hetekben egy Jägerrel kapcsolatos módszer/glitch kezd felbukkanni a szervereken.

A játékosoknak gyakorlatilag láthatatlan lesz a fejük!

If someone of you ever encountered a headless jäger, there is an unreleased headgear in the gamefiles that doesnt have an ingame model. That player most likeley used an unlock all to equip it. (saw some people recently talk about this and it was in Jäger Himselfs Video) from Rainbow6

 

Bizony, ráadásul maguk a fejlesztők adnak erre lehetőséget. Az nem ritka, hogy csalók vagy a kíváncsi játékosok kiadatlan skineket állítanak be maguknak valahogy. Ezzel még talán nem is lenne akkora gond, de észrevették, hogy Jäger fájljai között van egy olyan headgear, mely nem rendelkezik modellel, textúrával. Jó kérdés, hogy a hitbox ilyenkor módosul-e, reményeink szerint nem.

Ebből már nem is nehéz kitalálni magát a módszert. A csaló a „Neon Prowess” névre hallgató headgert feloldja valahogy (elhiteti a játékkal), így máris nem kell attól tartania, hogy látszódjon a feje. Érthetetlen, hogy miért nem jelez be azonnal erre a szerveroldali anticheat, hiszen pillanatok alatt lehetne szűrést tenni a blacklistelt/fel nem oldható tárgyakra.

Ti találkoztatok már ezzel a glitch-csel?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×