A PUBG Mobile volt a világ második legtöbb bevételt elért mobiljátéka 2021 júniusában.

Amikor a PUBG (ma már PUBG Battlegrounds) megjelent PC-n, hamar a világ egyik kedvenc játéka lett. Mára azonban elmondható, hogy a játék mobilverziója valószínűleg még a PC-s és konzolos verzión is túltesz, legalábbis ami a bevételeket illeti. A PUBG Mobile 2021 júniusában

213 millió dolláros bevételt ért.

A SensorTower adatai szerint egyébként a bevételek nagy része természetesen Kínából származik, ahol hatalmas népszerűségnek örvend minden mobiljáték. A Peacekeeper Elite (más néven Game for Peace) néven elérhető címben rendszeresen költenek pénzt a felhasználók. A múlt hónapban a teljes bevétel 53,3 százalékát költötték a játékra a kínaiak, míg 11,2 százalék az Egyesült Államokból származott. A statisztikák tartalmazzák a Google Play Store és az Apple App Store bevételeit is.

 

Bármennyire is hatalmas volt a bevétel, nem ez volt a múlt hónapban a legtöbbet kereső mobiljáték a világon. A Tencent mobilos MOBA-ja, a Honor of Kings összesen 277 millió dollárt ért el, ezzel az első helyre került.

Az első öt között szerepel még a Ni No Kuni: Cross Worlds, a Roblox és a Candy Crush Saga. A Pokémon GO a kilencedik helyet szerezte meg.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×