Egy kedves idős házaspár szerette volna meglepni unokáját a legújabb és legfrissebb játékkonzollal, ám a terv nem sikerült. Szívmelengető sztori.

Bármennyire is furcsa, a Nintendo GameCube már több mint 20 éves rendszer, ami tulajdonképpen egy érdekes próbálkozása volt a japán gyártónak. Mondom ezt azért, mert a rendszer és a megoldás valójában nem lett nagy siker, az eladások alapján a Nintendo számára bukás lett. Mégis vannak olyanok, akik számára ez a konzol nem hogy nem ment ki a divatból, de a legfrissebb újgenerációs konzolnak számít.

Egy unoka ugyanis egy gyári, bontatlan GameCube-ot kapott ajándékba nagyszüleitől, akik azt hitték: egy jelenleg kapható új konzolt adtak.

A Twitteren nemrég Bootz meg is osztotta a hírt, ami függetlenül a 20 éves rendszertől a gamer számára egy igen nagy örömöt jelent.

„A nagyszüleim most adtak nekem egy használatlan GameCube-ot, mert tudják, hogy szeretem a videojátékokat. Azt gondolták, hogy ez egy új termék” – mondta. A konzol egyébként hosszú ideje bontatlan állapotban volt náluk, szépen a dobozában, miután 2001-ben megvették. Állítólag csak egyszer-kétszer volt használva. Teljesen új, igaz?

 

Tekintettel arra, hogy a Super Mario 64 egyik bontatlan példányát nemrégiben egy aukción közel 1,5 millió dollárért adták tovább, a jó állapotban lévő GameCube még érték is lehet. Csak annyit kell tenni, hogy még 20 évig kell tárolni a padláson.

Neked van nagyon régi konzolod?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×